tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Alle categorieën
Workshop in Zwolle

Gezellige en leerzame workshops in Zwolle

Ontdek onze workshops in Zwolle

Zwolle is een bruisende stad in het hart van Overijssel, waar historie en moderne voorzieningen hand in hand gaan. Gelegen aan de prachtige rivier de IJssel, biedt Zwolle een charmante combinatie van pittoreske grachten, historische gebouwen en levendige cultuur. Van de middeleeuwse binnenstad met haar gezellige pleinen tot aan de moderne winkelstraten en diverse eetgelegenheden, Zwolle heeft voor ieder wat wils.

Top 5 workshops in Zwolle en omgeving

 1. Brandweer workshop
  Ervaar de adrenaline en teamwork van de brandweer tijdens onze spannende brandweerworkshops, waar je leert omgaan met verschillende noodsituaties onder begeleiding van ervaren brandweerprofessionals.
 2. Dansworkshop
  Laat je heupen wiegen en je voeten bewegen tijdens onze energieke dansworkshops, waar je kunt kiezen uit diverse stijlen zoals twerk, dancehall en afrodance onder leiding van ervaren dansinstructeurs.
 3. Stempels maken
  Ontdek de kunst van het stempels maken en creëer je eigen unieke stempels tijdens onze creatieve workshops, waar je onder begeleiding van een professionele stempelkunstenaar aan de slag gaat.
 4. Edelsmeden
  Betreed de fascinerende wereld van edelsmeden en leer de basisprincipes van het smeden en ontwerpen van je eigen sieraden tijdens onze boeiende workshops onder leiding van ervaren edelsmeden.
 5. Aquarel schilderen
  Laat je inspireren door de prachtige kleuren en technieken van aquarelschilderen tijdens onze ontspannende workshops, waar je onder begeleiding van een ervaren kunstenaar je eigen meesterwerk kunt creëren.

Workshops bij jou op locatie

Naast onze top 5 workshops in Zwolle bieden we ook een breed scala aan workshops die bij jou op locatie kunnen worden georganiseerd. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een vriendenuitje, wij hebben de perfecte workshop voor jou.

Let bij de workshopinformatie van deze workshops goed op de vereisten. Heb je zelf geen geschikte locatie? Laat het ons weten en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden, zoals het huren van een zaal of horecagelegenheid in de buurt.

Weergave:
Gebruikte filters [aanpassen]
Zwolle (+5 km)
173 workshops in zwolle
Tonen
€ 70,- tot € 150,- per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 70,- tot € 700,- per persoon
2 tot 20 personen
Zwolle
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
8 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 29,50 tot € 36,50 per persoon
5 tot 50 personen
Hattem
Bekijk uitje
Tonen
€ 29,95 tot € 36,50 per persoon
4 tot 12 personen
Hattem
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01