starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Outdoor paintball in Eindhoven

Wat ga je doen

Paintball is een avontuurlijk actie- en strategiespel en staat garant voor veel plezier, daarom mag het zeker niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Het ene moment verdedig je samen met je team het fort en het andere moment verover je ongezien de vlag. Onze paintball locatie is uniek gelegen in de directe omgeving van het Stratumseind in Eindhoven.

Het speelveld ligt midden in het donkere bos en is uitdagend ingericht met een echt paintball kanon en de nodige verrassende boobytraps die zorgen voor een spannende strijd!

Onze professionele begeleiding en de keuze uit verschillende soorten paintballwapens zorgen voor een fantastische en ultieme paintball beleving.

Na het paintballen is het tijd om te ontspannen en kan er heerlijk gegeten worden, maar het is ook mogelijk om jullie programma uit te breiden met één van onze andere activiteiten.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor onze mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01