tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Archery Tag

Speel op één van onze vaste locaties een potje Archery Tag. Wie raak jij met pijl en boog!

Archery Tag met pijl en boog

Een nieuw en spannend spel in Nederland is Archery Tag! Een unieke combinatie van intensiteit en spanning ontstaan tijdens dit unieke teamspel dat een kruising tussen boogschieten, outdoor-paintball en trefbal is. In Amerika al een ware hit en ook in Nederland te spelen.

Gewapend met pijl en boog gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het geen pijn doet wanneer je geraakt wordt.
Het doel van Archery Tag is overleven en punten binnenhalen! Werk je samen of ga je alleen de strijd aan? Kortom een super spannende uitdaging!

Een leuke en nieuwe ervaring voor jong en oud. Zeer geschikt als bedrijfsuitje, maar ook zeker leuk als vriendenuitje of als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest.

Het is ook mogelijk om Archery Tag te spelen op jullie eigen locatie! Bekijk hier de mogelijkheden om Archery te Huren!

Filter 20 uitjes
Weergave:

Er zijn 20 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 50 personen
Uden
Korte omschrijving

Sportief dagrarrangement met 2 of 3 activiteiten en een lekkere lunch tussendoor.

Tonen
€ 15,- tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Met een ruime keuze uit 100+ strandactiviteiten, workshops, proeverijen en diners creëer je een uitje dat perfect bij jullie past! Waarschijnlijk zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor in de middag. Maar jullie zullen ook lekker willen eten s’avonds. En aangezien jullie toch dichtbij het strand zitten, waarom niet een BBQ op een gezellig terras?

Tonen
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ermelo, Ewijk, Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Nog betrekkelijk onbekend, maar dat zal snel veranderen want archery tag is de nieuwste rage: een spannend, actief spel met het beste van trefbal, boogschieten en paintball en zonder blauwe plekken.

Tonen
€ 18,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Ooit gehoord van Archery Tag? Een uitdagend spel dat je met pijl en boog tegen elkaar speelt! Kijk elkaar nog maar even goed aan, want straks zijn jullie tegenstanders. Samen met een ervaren instructeur gaan jullie het veld in.

Tonen
€ 15,90 per persoon
Vanaf 10 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Het doel van Archery tag is om te overleven in het veld én daarbij de meeste punten te halen. Zorg dat je niet geraakt wordt door de pijlen van je tegenstanders, maar schiet met je pijl & boog het andere team af. Door de pijlen die uitgerust zijn met speciale foam-tops, verlaat je het veld zonder blauwe plekken. Speel het spel met familie, vrienden of collega’s. Het zorgt voor spanning en plezier bij iedereen. Het spel mag gespeeld worden vanaf 12 jaar.

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
8 tot 40 personen
Arcen, Venlo
Korte omschrijving

Wil jij je ook wel eens Robin Hood, soldaat en sporter tegelijk voelen? Of heb je gewoon zin in een spannend en actief spel met sport, boogschieten en tactiek? Dan kun je nu met jouw gezelschap vrienden of collega’s tijdens een vrijgezellenfeest, een teambuildingsevent of bedrijfsuitje het spel Archery Tag spelen. Dit is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball, maar dan zonder de blauwe plekken! Jaag op elkaar en zorg dat je voldoende pijlen hebt.

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Boogschieten met actie en teambuilding! Bij Archery Tag leren we je eerst veilig om te gaan met pijl en boog. Vervolgens gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Van achter obstakels schiet je met speciale pijlen naar de tegenstander. De deelnemers dragen ook maskers en arm bescherming. Zodoende is de activiteit 100% veilig.

Tonen
€ 17,50 tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zijn onze combodeals de perfecte keuze voor jullie! Onze Combodeals bestaan uit 4 tot 10 activiteiten naar keuze tegen zeer betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit 100+ strandactiviteiten, workshops, wateractiviteiten, GPS spellen en proeverijen. Al je gasten kiezen 1, 2 of 3 activiteiten die ze leuk vinden om te doen uit jouw vooraf gemaakte selectie. Op deze manier hebben je collega’s of werknemers dus zelf invloed op hoe zij graag hun bedrijfsuitje willen vieren.

Tonen
€ 39,50 per persoon
8 tot 200 personen
Tholen
Korte omschrijving

Kruip in de huid van een echte strijder en ga de strijd aan met familie, collega's of vrienden. Tijdens de Hunger games worden er 4 activiteiten gedaan.

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 40 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Betreed de grootste battlefield van Scheveningen tijdens Archery Tag XL! Dit spel zit vol actie en adrenaline is gegarandeerd. Zowel geschikt voor jong en oud en voor een kleine of voor grote groepen! Richten, schieten en ontwijken. Schakel je tegenstanders uit door hun of de targets te raken. Bescherm je bondgenoten en houd je team zo sterk mogelijk!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01