tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportieve outdoor uitjes
Carsmash

Pak de unieke kans om ongegeneerd een auto aan gruzelementen te slaan

Laat werkelijk alle remmen los, laat je helemaal gaan en doe eens een keer wat je altijd al hebt willen doen. Pak een enorme sloophamer beet en sla een autowrak helemaal aan gort. Klinkt dit lekker? Klinkt dit goed? Klinkt dit als een perfecte activiteit met je vrienden of collega’s? Dan ben je met een carsmash uitje helemaal aan het goede adres.

Na de ontvangst op het autokerkhof, worden de spelregels uitgelegd en de materialen uitgedeeld. Dan kan het rammen, slaan en smashen beginnen. Laat je helemaal gaan en geniet van deze unieke ervaring.

Alle begeleiding, materialen en kleding zijn inbegrepen. Daarnaast is er van alles mogelijk om van deze activiteit een compleet verzorgde ervaring te maken. Zo kan er vervoer geregeld worden en een foodtruck. Niet om in elkaar te slaan maar om naar het carsmashen toe te komen en na afloop lekker van een heerlijke bbq en een ijskoud drankje te genieten. Want dat hebben jullie wel verdiend!

Weergave:
1 carsmashen
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Car Smash - Sla een auto kapot!

€ 39,50 per persoon
6 tot 100 personen
Vijfhuizen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01