Airsoft
Airsoft real-life game

Zoek een activiteit

Strijd real life in een airsoft strijd met actie, tactiek en uithoudingsvermogen

Speel een real life gevecht, waarin een echte gevechtssituatie zo goed mogelijk nagespeeld wordt. Strijd met twee of meerdere teams en waan je onderdeel van een echt leger met kleding, wapens, omgeving en de gebruikte tactieken.

De wapens zijn bijna niet te onderscheiden en lijken op de wapens zoals ze ook in het echt gebruikt worden. Dit spel geeft stoere mannen en vrouwen de kans te ervaren hoe een echte strijd gestreden wordt. Ga op een geheime missie en beschiet elkaar met plastic kogels. Voel je onderdeel van een marinierskorps of SWAT-eenheid of ga terug in de tijd en speel een spel uit WOII of Vietnam.

Dit spel geeft een ongelofelijke kick en is niet voor watjes. Speel het tijdens een vrijgezellenfeest of vriendenuitje of met stoere collega’s.

Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Critical Hit bied de meest uitdagende en spannende Airsoft uitjes aan. Airsoft is de ultieme tactische outdoor ervaring. De combinatie van Spanning, Avontuur, teamwork, tactisch inzicht, dat maakt Airsoft een ideaal uitje voor vrienden, collega's of familie.
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
5 tot 24 personen
Vergeet paintball, lasergame of airsoft... Dit is H.E.L. Shooter, dé real-life gaming ervaring van Nederland waarin je als special forces member een onbekende situatie moet oplossen. Je wordt ondergedompeld in een filmische ervaring waarin jij de hoofdrolspeler bent. In H.E.L. wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen. Je kunt niet op pauze drukken, je moet handelen, NU!
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 4 personen
In een airsoft game speel je een militaire missie na met op echte wapens lijkende geweren. Speel een van de spannende missies om de vlag te veroveren of vecht tegen zombies. Spannender dan dit gaat het niet worden. Kies je missie en je wapen en het spel kan beginnen.
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Strijd in twee of meer teams in dit spannende aaneengesloten Termination Tournament tegen elkaar om de winst. Haal zoveel mogelijk punten tijdens een bloedstollende airsoftgame, een keiharde paintball sessie en een unieke archery tag wedstrijd.