starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Airsoft

Ga het gevecht aan in een van de volgende airsoft spellen

Strijd real life in een airsoft strijd met actie, tactiek en uithoudingsvermogen

Speel een real life gevecht, waarin een echte gevechtssituatie zo goed mogelijk nagespeeld wordt. Strijd met twee of meerdere teams en waan je onderdeel van een echt leger met kleding, wapens, omgeving en de gebruikte tactieken.

De wapens zijn bijna niet te onderscheiden en lijken op de wapens zoals ze ook in het echt gebruikt worden. Dit spel geeft stoere mannen en vrouwen de kans te ervaren hoe een echte strijd gestreden wordt. Ga op een geheime missie en beschiet elkaar met plastic kogels. Voel je onderdeel van een marinierskorps of SWAT-eenheid of ga terug in de tijd en speel een spel uit WOII of Vietnam.

Dit spel geeft een ongelofelijke kick en is niet voor watjes. Speel het tijdens een vrijgezellenfeest of vriendenuitje of met stoere collega’s.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Airsoft, Paintball & Archery Tag in een Termination Tournament

Strijd in twee of meer teams in dit spannende aaneengesloten Termination Tournament tegen elkaar om de winst. Haal zoveel mogelijk punten tijdens een bloedstollende airsoftgame, een keiharde paintball sessie en een unieke archery tag wedstrijd.

Prijs
Vanaf € 59,95 per persoon
Aantal
Vanaf 5 personen
Plaats
Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam, Antwerpen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

H.E.L. Shooter Special Forces Experience

Vergeet paintball, lasergame of airsoft... Dit is H.E.L. Shooter, dé real-life gaming ervaring van Nederland waarin je als special forces member een onbekende situatie moet oplossen. Je wordt ondergedompeld in een filmische ervaring waarin jij de hoofdrolspeler bent. In H.E.L. wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen. Je kunt niet op pauze drukken, je moet handelen, NU!

Prijs
€ 50,00 tot € 65,00 per persoon
Aantal
5 tot 24 personen
Plaats
Woerden
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Airsoft 18+ in Almere - 11 speelvelden

1,2 of 3 uur Airsoft voor de echte Rambo's in Almere. Bij Airsoft worden replica's van echte wapens gebruikt en kunnen groepen van 6 t/m 50 deelnemers opdrachten uitvoeren onder begeleiding van professionele instructeurs.

Prijs
€ 26,00 per persoon
Aantal
6 tot 50 personen
Plaats
Almere provincie flevoland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Speel real life airsoft op verschillende locaties in Nederland en België

In een airsoft game speel je een militaire missie na met op echte wapens lijkende geweren. Speel een van de spannende missies om de vlag te veroveren of vecht tegen zombies. Spannender dan dit gaat het niet worden. Kies je missie en je wapen en het spel kan beginnen.

Prijs
Vanaf € 34,95 per persoon
Aantal
Vanaf 4 personen
Plaats
Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam, Antwerpen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01