tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Airsoft

Ga het gevecht aan in een van de volgende airsoft spellen

Strijd real life in een airsoft strijd met actie, tactiek en uithoudingsvermogen

Speel een real life gevecht, waarin een echte gevechtssituatie zo goed mogelijk nagespeeld wordt. Strijd met twee of meerdere teams en waan je onderdeel van een echt leger met kleding, wapens, omgeving en de gebruikte tactieken.

De wapens zijn bijna niet te onderscheiden en lijken op de wapens zoals ze ook in het echt gebruikt worden. Dit spel geeft stoere mannen en vrouwen de kans te ervaren hoe een echte strijd gestreden wordt. Ga op een geheime missie en beschiet elkaar met plastic kogels. Voel je onderdeel van een marinierskorps of SWAT-eenheid of ga terug in de tijd en speel een spel uit WOII of Vietnam.

Dit spel geeft een ongelofelijke kick en is niet voor watjes. Speel het tijdens een vrijgezellenfeest of vriendenuitje of met stoere collega’s.

Filter 5 uitjes
Weergave:

Er zijn 5 uitjes gevonden

Tonen
€ 50,- tot € 65,- per persoon
5 tot 24 personen
Woerden
Korte omschrijving

Vergeet paintball, lasergame of airsoft... Dit is H.E.L. Shooter, dé real-life gaming ervaring van Nederland waarin je als special forces member een onbekende situatie moet oplossen. Je wordt ondergedompeld in een filmische ervaring waarin jij de hoofdrolspeler bent. In H.E.L. wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen. Je kunt niet op pauze drukken, je moet handelen, NU!

Tonen
€ 47,50 tot € 57,50 per persoon
26 tot 80 personen
Valburg
Korte omschrijving

Uniek in Nederland.
Airsoft met Escaperoom elementen en een verhaallijn.
Meer dan een potje knallen.

Tonen
€ 37,50 tot € 65,- per persoon
Vanaf 10 personen
Valburg
Korte omschrijving

Airsoft voor: Bedrijvenuitjes, Vriendenuitjes, Vrijgezellenuitjes, Familieuitjes. Voor Vrienden & Vrijgezellen, hebben we games als Domination of V.I.P of Assasinasion.

Wil je meer als alleen maar knallen, dan hebben we Storyline gameplay.
Als enige in Nederland bieden we aan: Airsoft Storyline met Escaperoom elemenenten.Communicatie en teamplay zijn essentieel om deze missie met je team

Tonen
€ 29,95 tot € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Valburg
Korte omschrijving

Ultieme uitje voor je vrienden / Vrijgezelle uitje.
In ons outdoor locatie Crossroads, wel een 5,5 Hectare groot speelveld.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ermelo, Ewijk, Rotterdam
Korte omschrijving

In een airsoft game speel je een militaire missie na met op echte wapens lijkende geweren. Speel een van de spannende missies om de vlag te veroveren of vecht tegen zombies. Spannender dan dit gaat het niet worden. Kies je missie en je wapen en het spel kan beginnen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01