tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actieve indoor games
Indoor Paintball

Actie en spanning, een schot in de roos, wat voor weer het ook is

Het paintballspel bestaat nu zo’n veertig jaar en is ontstaan in de Verenigde Staten. Het doel van dit spel is dat je de strijd aangaat door elkaar  te beschieten met paintballs oftewel verfkogels. Dit kan buiten, maar ook heel goed binnen en in dat geval heet het indoor paintball.

Lees verder

Het blijft altijd spannend om elkaar te beschieten en te bestrijden op deze manier, maar het zorgt voor spanning, actie en ontlading en dat is ook wel heel lekker eens in de zoveel tijd. Dus neem je collega’s, vrienden of vriendinnen mee naar een uitdagende indoor locatie en speel verschillende rondes en spellen.

Voor het paintballen is beschermende kleding en gezichtsbescherming een must en dit ligt voor jullie klaar bij aanvang. Na de instructies voor het bedienen van de markers (wapens) kan de strijd beginnen. Het is extra lekker als je daarna kunt ontspannen met een stevige maaltijd of een lekkere borrelplank, dus informeer ook zeker naar de mogelijkheden daarvoor op de locatie van jullie keuze.

Weergave:
2 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01