tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer arrangementen
Uitje op de boerderij

Er op uit bij de boer op het platteland

Beleef het landleven - Uitjes op de boerderij

Een boerderijuitje is een onvergetelijke ervaring waarbij je de charme van het platteland ontdekt. Het is een kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad en een kijkje te nemen in het authentieke boerenleven. Op boerderijen in Nederland kun je deelnemen aan diverse activiteiten, genieten van vers geoogst voedsel en deelnemen aan leuke, educatieve workshops.

Waarom is een boerderij de perfecte bestemming voor jou?

  • Een dag op de boerderij brengt je dichter bij de natuur. Adem de frisse lucht in, wandel door velden en boomgaarden, en maak kennis met de dieren. Het is een kans om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en te genieten van de rust van het platteland.
  • Boerderijuitjes bieden educatieve activiteiten voor jong en oud. Leer alles over het boerenleven, van het verzorgen van dieren tot het oogsten van gewassen.
  • Een van de hoogtepunten van een boerderijuitje is dat je vaak de mogelijkheid krijgt om verse producten te proeven. Geniet van ambachtelijke kaas, vers geplukte groenten, zelfgemaakte jam en nog veel meer.

Ontdek onze selectie van boerderijuitjes

Ben je klaar om het platteland te verkennen en te genieten van de eenvoudige geneugten van het boerenleven? Bekijk onze selectie van boerderijuitjes op diverse locaties in Nederland. Laat je verrassen door de schoonheid van het landleven, leer nieuwe vaardigheden en geniet van heerlijke, verse producten.

Weergave:
22 uitjes op de boerderij
Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Nijmegen
Bekijk uitje
Mensen die over houten stammen naar de overkant proberen te komen Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.7 uit 2 beoordelingen

Teambuildingsspel - t'Noaberspel in Heeten

€ 15,- per persoon
6 tot 100 personen
Heeten
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01