tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Kruisboogschieten

Richt op het doel en laat de pijl met een grote snelheid richting het bord gaan

Leer schieten als Wilhelm Tell en Robin Hood met een kruisboog

Kruisboogschieten is al bekend uit de Middeleeuwen en Robin Hood en Wilhelm Tell zijn er beroemd mee geworden. Een speciale schietkunst waarbij je de kruisboog horizontaal aanspant alvorens de pijl te schieten. Enige techniek en concentratie komen hierbij wel van pas en dat is precies wat je krijgt geleerd tijdens een workshop kruisboogschieten.

Lees verder

Heerlijk actief bezig zijn als vriendenuitje, maar ook zeer ontspannend als bedrijfsuitje of als mogelijkheid voor een vrijgezellenfeest. In principe kan iedereen deze oeroude schietsport beoefenen, waarbij de kruisboog natuurlijk wel naar de moderne maatstaven van nu aangepast zijn en dit daardoor als een volkomen veilige sport beschouwd kan worden.

Vaak is het schieten met een kruisboog ook opgenomen in combinatie met andere sportieve activiteiten en zal je dit als spectaculair onderdeel nog vaak als een bijzondere ervaring in je herinnering bewaren.
Een leuke nieuwe variant op het kruisboogschieten is Archery Attack, een combinatie van paintball, boogschieten en trefbal.

 

Weergave:
4 kruisboogschieten

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01