tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ontdek de kracht van samenwerking - Vuurspuwworkshop, veiligheidstraining en feest bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ontdek een uniek en grensverleggend avontuur waarin jouw team groeit in nieuwe inzichten, verhoogd veiligheidsbewustzijn, procesoptimalisatie en omzetgroei. Samen gaan wij succesvol en veilig vuurspuwen!

Deze uitdagende activiteit prikkelt het denken, stimuleert onderhandelen, bevordert onderzoek en bevordert wederzijds begrip. Door observatie, evaluatie en concrete afspraken kan jouw organisatie de opgedane ervaring toepassen in de dagelijkse werkzaamheden.

Het programma wordt afgesloten met een sfeervolle BBQ en een adembenemende vuurshow.

Veiligheid staat voorop bij deze activiteit. Met een slagingspercentage boven de 99,9% streven wij ernaar om het gehele team op één niveau te laten samenwerken, vergelijkbaar met een militaire operatie. Het resultaat is een ongelooflijk sterke band, die wederzijds respect en vertrouwen vergroot. Dit wordt een ervaring waar jouw team met trots op zal terugkijken.

Dit is het perfecte bedrijfsuitje voor organisaties in de metaalindustrie, chemie, afvalverwerking, transport, energieopwekking, recycling, logistiek, hulpdiensten en continue productie.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een training gericht op VCA 4.2 veiligheidsbewustzijn? En wil je het aantal ongevallen op de werkvloer drastisch verminderen, de communicatie verbeteren en op termijn de omzet laten groeien? Dan is deze training het perfecte middel!

Onze ervaren trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van vuurspuwen, het organiseren van internationaal bekende vuurspuwfestivals en zijn bekend van film en TV. Ze trainen wekelijks tussen de 20 en 200 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 250,- tot € 395,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 120 personen
10 tot 12 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01