Circus workshop
Maak je eigen circus

Zoek een activiteit

Hooggeëerd publiek: leer een circusact tijdens een circusworkshop

De magie van het circus heeft ons allemaal wel eens gegrepen. Jongleren, op een bal balanceren, een acrobaten act of de clown uithangen. Hoe heerlijk zou het zijn om deze wens eens uit te laten komen?
Een workshop circus biedt dan uitkomst. Gecertificeerde circusdocenten weten binnen enkele uren een rasechte circusartiest van je te maken.

Jong en oud beleven het grootste plezier aan allerlei circusacts, zoals acrobatiek, eenwieleren, steltlopen of de hoelahoep, maar ook trapeze en de aerial kubus komen aan bod. Een circusworkshop bevat elementen van actie en vermaak, waarbij samenwerking en teambuilding noodzakelijk zijn. Je kunt je tijdens een workshop ook focussen op één onderdeel of techniek, bijvoorbeeld jongleren of koordlopen.

Ideaal dus als bedrijfsuitje, maar ook als groepsuitje of als familie-uitje. Als kinderfeestje een ware hit.
Leef je helemaal uit in die langgekoesterde circusdroom.

 

€ 45,00 per persoon
8 tot 1200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Voor vrijgezellenfeesten,als bedrijfsuitje  en andere groepsuitjes voor 10 tot 100 personen is onze Workshop Circus het uitgelezen moment voor wie op zoek is naar een beetje uitdaging.
€ 24,20 per persoon
15 tot 1000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland, ook in echte circussen
De workshop zakendoen met ballen is een verrassende onderbreking van een lange, vergaderdag van ongeveer 1 - 1.5 uur, uit te breiden met meerdere circusdisciplines, zoals borden draaien, draadlopen eenwieleren enz. Ook leuk voor een gezellig familiedagje of vriendenuitje, is mogelijk op iedere locatie in Nederland. Ook voor evenementen met de hele familie.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties