tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer actieve workshops
Workshop vuurspuwen

Onvergetelijke vuurbelevingen voor jong en oud

Workshop Vuurspuwen – Een spannend, uniek en onvergetelijk uitje

Stap uit je comfortzone en betreed de wereld van vuur met onze opwindende workshops vuurspuwen! Onder deskundige begeleiding van een gepassioneerde vuur-stuntman en vuurspuwer, ontdek je de geheimen van deze eeuwenoude kunstvorm in een veilige en stimulerende omgeving.

Veilige en unieke ervaring

Leer de basisprincipes van vuurspuwen en verleg je grenzen op een veilige manier. Bespreek je wensen en behoeften met ons en wij zorgen voor een onvergetelijk uitje!

Overwin angsten en groei

Of je nu worstelt met vuurangst, sociale angst of faalangst, onze workshops bieden een unieke kans om te groeien en jezelf te overwinnen. Stap uit je comfortzone en ontdek je verborgen potentieel terwijl je geniet van de opwinding van vuur.

Diverse mogelijkheden

Van samen succesvol en veilig vuurspuwen tot ontspannen bij het kampvuur, samen koken op open vuur of genieten van een BBQ - onze workshops bieden een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring. Sluit je dag af met een betoverende vuurshow en laat je verwonderen en verbazen!

Boek nu jouw vurige avontuur!

Klaar om de kracht van vuur te ervaren? Boek nu je workshop vuurspuwen en bereid je voor op een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Weergave:
6 workshops vuurspuwen
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 64,50 tot € 129,- per persoon
1 tot 2 personen
Hoofddorp
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01