tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop vuurspuwen

Workshop vuurspuwen

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen
€ 129,- per groep
1 tot 2 persoon
Hoofddorp
Korte omschrijving

Verleg je grenzen! Leer veilig en Covid proof vuurspuwen. Het programma is in drie delen met een totaal van maximaal 3 uur.

Tonen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Spaarnwoude
Korte omschrijving

Ideaal voor een stoer uitje met je vrienden, vriendinnen, vereniging, sportteam of collega's! Dit arrangement houdt in dat jullie de kneepjes van het vuurspuwen leren en daarna met elkaar de strijd aangaan tijdens paintballen. Dat is nog eens een spannende en indrukwekkende dag! Verleg je grenzen en kom het bij ons uitproberen.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een grensverleggende vurige beleving! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende workshops met vuur: veilig vuurspuwen, vuur lopen, vuur eten of een vuur fotoshoot. Bespreek je behoefte en we zorgen voor een uniek uitje!

Tonen

Workshop vuurspuwen - Mogelijk op elke locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Workshop vuurspuwen! Een grensverleggende, veilige en unieke activiteit voor volwassenen. Vuur en vlam als een mythische draak! Ideaal voor vakantie in eigen land, uitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend (ook in België en Duitsland). Succesvol en vooral veilig vuurspuwen in 3 uur. Leer van een gepassioneerde vuur-stuntman en vuurspuwer.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01