tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer teambuilding
Teambuilding activiteit

Overzicht met teambuilding activiteiten

Naast de dagelijkse werkzaamheden binnen een bedrijf is het ook van belang om vertrouwen op te bouwen tussen de werknemers en elkaar op een andere manier te leren kennen: teambuilding. Bij teambuilding staat het samenwerken centraal om zo een betere sfeer te creëren, of om nieuwe doelen te behalen. We hebben hier onlangs een blog overgeschreven.

Lees verder

Door middel van teambuilding activiteiten investeer je in het ontwikkelen van verhoudingen en de toekomst van je bedrijf. Ook zorgen teambuilding activiteiten voor meer betrokkenheid van de werknemers. Welke teambuilding activiteiten het best bij jouw bedrijf past, hangt onder andere af van de branche en sfeer binnen het team. Je kunt hierbij denken aan zowel een middag als een volledig weekend.

Ga voor avontuurlijk met een GPS- of speurtocht of kies juist voor een teambuilding activiteit waarbij communicatie en samenwerken centraal staan. Op actief vlak is er van alles te doen maar ook voor wie van spel en brainstormen houdt. Maak er iets onvergetelijks van met één van de vele teambuilding activiteiten op onze website.

Om je een handje op weg te helpen hebben wij hier de top 10 populairste teambuilding activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Weergave:
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 37 beoordelingen

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Op aanvraag
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Brabant en Zuid-Holland
Bekijk uitje
twee vrouwen zitten aan een tafel na te denken Tonen
Op aanvraag
10 tot 50 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?