tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Zakelijke workshops

Doeltreffend, praktijkgericht, leerzaam en inspirerend!

Teambuilding op een speelse wijze

Leuk voor nieuw samengestelde teams, maar ook voor collega's die al jaren samenwerken. Een echte teambuilding waarin je op speelse wijze met elkaar gaat samenwerken, communiceren of leert problemen op te lossen. Van een lachworkshop tot improvisatie of paardencoaching; niks is te gek!

Kies wat het best bij jouw team past. Jullie zullen gegarandeerd een leerzame en gezellige dag beleven met één van deze zakelijke workshops. Voor elke zakelijke groep zit er wel een geschikte workshop tussen. Samen lachen, praten, nadenken en met elkaar verbinden. Essentieel voor een goede samenwerking.

Filter 16 workshops
Weergave:

Er zijn 16 workshops gevonden

Tonen

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 6 beoordelingen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Als team samen actief bezig zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: zo snel mogelijk blussen van de fik. Ieder heeft zijn rol, van spuitgast, pompbediende, commandant tot waterdrager, iedereen is even belangrijk. En iedereen draagt dat zelfde brandweerpak. En zodra het alarm gaat: helm op en rennen naar de brandweerauto, de actie is begonnen. Wat volgt is een dynamisch groepsproces waarbij iedereen betrokken blijft, zonder pompbediende geen water, zonder bevelvoerder geen structuur. Bovendien kan iedereen meedoen (heb je een blessure: de knoppen van de pomp kun je altijd bedienen). 

Tonen
€ 35,- tot € 83,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Tijdens deze leerzame teambuilding zal de groep onvergetelijk faalplezier beleven. Je ziet elkaar eens van een andere kant, waardoor iedereen zich dit uitje nog lang zal heugen.

Tonen

Leer improviseren bij onze "Grote improvisatieworkshop"

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Als je wilt lachen én iets wilt leren, is onze improvisatie workshop de juiste keuze. Leer denken in mogelijkheden; ja, en... (in plaats van "ja, maar"). Ga buiten je vaste patronen! In een hilarische 2,5 uur worden jullie flexibeler én zo grappig als op tv!

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
8 tot 110 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De brandweer is altijd fysiek bezig, zo ook nu, voor jullie. We hebben de hele bovenverdieping van een hotel met 40 kamers beschikbaar. In elke kamer bevinden zich één of twee personen die via een portofoon elkaar moeten helpen om collega’s te redden.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
3 tot 12 personen
Lelystad, Schijndel, Zeewolde
Korte omschrijving

Een activiteit die gegarandeerd impact heeft..

Want hoe goed ken jij je collega's of vrienden eigenlijk? Waarom loopt de communicatie binnen het team / de groep zo stroef of hoe kunnen we er voor zorgen dat we zo zo prettig en effectief mogelijk met elkaar kunnen samenwerken?

Tonen

Ikigai workshop - Vind je Ikigai

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 36,30 per persoon
7 tot 50 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Wie wil niet zo oud worden als Japanners op het eiland Okinawa? Daar worden mensen wel 125 jaar oud! Niet te geloven. Twee onderzoekers interviewden veel van deze bewoners en ontdekten hun 10 Ikigai geheimen. Ikigai is je leven met passie en plezier leven.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Druk jij op onze ‘alarmknop’ dan komt onze brandweerauto onmiddellijk naar jou toe. We blussen brandjes en zorgen voor gezelligheid na het sein Brandmeester.  Samenwerken zit in ons bloed, en dat brengen wij over op jullie. Een rookruimte betreden doe je samen, een slang uit rollen doe je samen, een slang oprollen kun je niet eens alleen doen. Iedereen is bezig en iedereen doet mee.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De sirene gaat en het commando luidt: INSTAPPEN ! Ga aan de slag met brandslangen en brandblussers. Actief samen bezig zijn, zo ontstaat teamgeest als vanzelf. Want, heb je ooit wel eens een brandje geblust met je collega, of je leidinggevende natgespoten met de brandslang?! Bij ons voel je je een echte brandweerman of -vrouw, en dat in een ongedwongen sfeer, en onder leiding van echte brandweermannen. Mannen die met passie vertellen over hun vak.

Tonen

Maak kennis met jouw hoofdbewoner tijdens workshop met humor

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 20 beoordelingen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 50 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een feest van Herkenning! Krijg met humor meer inzicht in je denken en handelen en maak kennis met de hoofdbewoner van jouw hoofd en lichaam.

Tonen
Vanaf € 150,- per persoon
8 tot 30 personen
Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam
Korte omschrijving

De dag van de compassievolle communicatie laat jullie als team op een luchtige manier kennismaken met compassievolle communicatie. Bij compassievolle communicatie draait het om het met aandacht en betrokkenheid in contact zijn met de ander. Teams die zich deze manier van communiceren eigen hebben gemaakt, ervaren meer begrip, harmonie en plezier in het contact met elkaar. De dag van compassievolle communicatie is een unieke mix tussen plezier en diepgang, is down-to-earth en eigentijds, terwijl ze ook recht doet aan eeuwenoude tradities die compassie uitdragen. 

Wat brengt de dag van de compassievolle communicatie?

  • Een leuke en verdiepende teamdag
  • Een basis om met aandacht en betrokkenheid met elkaar in contact te zijn
  • Verbeterde onderlinge relaties, deelnemers komen in hun kracht te staan, voelen meer zelfvertrouwen, minder stress en spanning als individu en als team

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01