tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer belevingen zakelijk
Gave bedrijfsuitjes

Spannende en gave bedrijfsuitjes voor teambuilding en plezier

Gave bedrijfsuitjes – Voor een gedenkwaardige dag vol avontuur

Bedrijfsuitjes, een waardevol ingrediënt voor een succesvol team! Het zijn momenten waarop collega's samen kunnen lachen, leren en hun band versterken. Een gelegenheid om even uit de dagelijkse sleur te stappen en mooie momenten te vieren. Bedrijfsuitjes zijn veel meer dan gewoon een uitstapje; ze zijn een krachtige impuls voor teambuilding, gezelligheid en het versterken van de onderlinge band.

En wat als we je vertellen dat bedrijfsuitjes nog leuker kunnen zijn? Stel je voor dat je team wordt ondergedompeld in een wereld vol spanning en sensatie. Gave bedrijfsuitjes zijn precies dat - avontuurlijke belevenissen die je adrenaline doen stijgen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Onze top 5 gave bedrijfsuitjes:

  1. Racen, Driften en Slippen op een circuit - Laat je innerlijke coureur los terwijl je over het asfalt scheurt, de banden laat gieren en de adrenaline door je aderen voelt pompen. Een ervaring die de snelheidsduivels in je team niet snel zullen vergeten.
  2. Offroad Rijden met stoere voertuigen - Trek eropuit in robuuste 4x4-voertuigen of quad en trotseer modderige paden en ruige terreinen. Een avontuur vol uitdaging en teamwork.
  3. Vuurspuwen - Laat letterlijk vlammen opwaaien! Leer de kunst van het vuurspuwen en beleef een unieke activiteit die ongetwijfeld voor gespreksstof zal zorgen.
  4. Motorcrossen - Voel de kick van het crossen op een krachtige elektrische motorfiets op een indoor of outdoor crossbaan. Een perfecte activiteit voor de avontuurlijke geesten in je team.
  5. RIB-varen - Neem plaats in een Rigid Inflatable Boat (RIB) en ervaar een opwindende rit over het water. De ultieme mix van snelheid en avontuur.

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke bedrijfsuitjes voor jouw team. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een gedenkwaardige en verzorgde dag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of extra informatie.

Klaar om samen iets geweldigs te beleven? Boek vandaag nog een gaaf bedrijfsuitje en maak er een dag van die je team nooit zal vergeten!

Weergave:
28 gave bedrijfsuitjes
Twee mannen met doelwitten Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
40 tot 80 personen
Wij komen op locatie in Gelderland en Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
€ 49,50 tot € 79,- per persoon
8 tot 200 personen
Amsterdam, Muiden, Scheveningen, Rotterdam, Ouddorp (ZH), Dordrecht, Renesse, Veere, Vrouwenpolder, Drimmelen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01