tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Stadsquiz te voet - Mogelijk in diverse steden

Wat ga je doen?

Wil je de verhalen achter de mooie poorten en gebouwen weten van een stad naar jullie keuze? Dit is het perfecte uitje om een stad op speelse wijze beter te leren kennen. Je gaat het in teams opnemen tegen je vrienden, familie of collega’s door meerdere vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Het winnende team gaat er met de prijs vandoor!

Jullie worden ontvangen door jullie eigen spelbegeleider op de afgesproken locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt en de benodigdheden worden overhandigd. Jullie gaan met een kaart opzoek naar de locaties om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Maar pas op, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan..

Aan het einde van het spel ontvangt iedereen een lekker drankje in een leuke plaatseiljke horecagelegenheid. De spelbegeleider neemt ondertussen de scores door en bepaalt vervolgens welk team er met de winst vandoor gaat. Behalve eeuwige roem hoort daar uiteraard een mooie prijs bij!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
12 tot 200 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01