tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Help, we zijn gehackt – Interactieve teambuilding

Wat ga je doen?

Wat begint als een zorgeloos teambuildingsuitje slaat al gauw om in een regelrechte ramp. Jullie bedrijf is gehackt en het hackerscollectief Anonymous heeft vanaf nu de volledige controle over jullie bedrijfssystemen. Ga de strijd aan met hackerscollectief Anonymous in dit spannende cyberavontuur. Jullie moeten als team in een moordend tempo allerlei opdrachten uitvoeren om zo zoveel mogelijk digitaal geld en bitcoins te verzamelen. Krijgen jullie de controle weer terug over jullie bedrijf? Kan het salaris wel weer overgemaakt worden aan het einde van de maand? Jullie hebben 2 uur de tijd om het bedrijf te redden van de ondergang.

Het bedrijfsuitje Help we zijn gehackt! vraagt niet alleen initiatief, vindingrijkheid en creativiteit van de deelnemers, maar is ook een echt een interactieve teambuilding activiteit. Samenwerken staat centraal! Om contact te houden met de andere teams en om foto- en video opdrachten uit te voeren, ontvangt elk team een IPad.

Het speelveld van deze citygame is de binnenstad, jullie krijgen op de iPad een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze icoontjes staan waar de verschillende opdrachten moeten worden uitgevoerd. Je kunt realtime de score van je team en de andere teams volgen. Je kunt chatten met de andere teams, communiceren met de leden van Anonymous en je collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm, rookbom etc. Goed samenwerken, creatieve oplossingen zoeken en koelbloedig zijn, zijn kenmerken waarop de deelnemers getest worden. Hoe graag wil je je loon aan het einde van de maand?

De verschillende opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Het uitvoeren van foto- & video opdrachten
  • Het beantwoorden van vragen
  • Het vinden van hints en gadgets

Ervaar dit levensechte cyberavontuur in elke grote stad in Nederland! Help, we zijn gehackt is een bedrijfsuitje om nooit te vergeten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 25 personen
2 tot 2,5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01