tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer teambuilding
Teambuilding spellen

Overzicht met teambuilding spellen

Wanneer je aan een spelletje spelen denkt, maak je niet meteen de connectie tussen iets leren en er plezier uit halen. Toch steek je hier onbewust ontzettend veel op! Daarom wordt er vaak gekozen voor een teambuilding spel om zo je collega’s beter of op een andere manier te leren kennen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit teambuilding spellen om elkaar te leren vertrouwen, voor een betere communicatie en voor een betere samenwerking.

Lees verder

Ontdek elkaars valkuilen en kwaliteiten tijdens één van de vele teambuilding spellen op onze website. Ga voor sportief tijdens een zeskamp of middag vol beachgames, of laat je hersenen kraken tijdens een speurtocht of quiz. Op onze website staat een ruim aanbod aan teambuilding spellen, waardoor er voor iedereen wel iets geschikts te vinden is. Wij hopen dat wij een positieve bijdrage hebben kunnen leveren aan het vinden van een leuk teambuilding spel voor jou en je collega’s!

Benieuwd naar de populairste teambuilding spellen? Speciaal voor jou hebben wij een TOP 5 teambuilding spellen samengesteld om je een goede indruk te kunnen geven van het aanbod op onze website.

Weergave:
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Bekijk uitje
Tonen
€ 47,50 per persoon
10 tot 1.000 personen
De Biesbosch, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
Vanaf 50 personen
De Biesbosch, Amsterdam, Loosdrecht, Uitgeest, Haarlem, Kaag, Leiden, Vinkeveen, Kortgene, Sneek, Heeg, Grou, Morra, Earnewald, Herne
Bekijk uitje
Tonen
€ 49,- tot € 89,- per kamer
2 tot 6 personen
Tilburg
Bekijk uitje
Mensen die een constructie maken van hout Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 3 beoordelingen

Samen staan we sterk - Uniek teambuidling arrangement

Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?