starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Wie is de Mol spel

Wie weet word jij de mol in de stad van je keuze

Wie is er aan het mollen in "Wie is de Mol?"

‘Wie is de Mol?’ is een actief spel waarbij je opdrachten moet uitvoeren. Het is een variant op het razend populaire tv programma ‘Wie is de Mol?’ In deze variant is echter geen sprake van één mol, maar zit er in elk team een mol, die de boel behoorlijk kan saboteren. De Mol is namelijk overal van op de hoogte, terwijl jij nog helemaal niks weet…

Een spannend spel waar iedereen aan kan deelnemen. Meiden onder elkaar met een vriendinnenuitje, voor de viering van een vrijgezellenfeest of om de werksfeer te bevorderen door middel van een bedrijfsuitje.
‘Wie is de Mol?’ Kan gespeeld worden in vele Nederlandse en Belgische steden.

Speel het als citygame of als dinerspel, waaraan een heerlijk etentje is gekoppeld. Ook andere arrangementen zijn mogelijk, zoals een lunch vooraf of een leuke barbecue ter afsluiting. Je kan bij dit populaire spel zelfs voor een strandlocatie kiezen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Wie is de mol aan jullie eettafel? Speel dit koelbloedige, intrigerende dinerspel met jouw groep vrienden, collega’s of vrienden en ontmasker de mol.

Prijs
Vanaf € 59,90 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Eindelijk kun je als fan van Wie is de Mol? nu de de officiële "Wie is de Mol?" citygame zelf spelen! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Een speciale WIDM app stuurt je naar de verschillende opdrachten in de stad naar keuze.

Prijs
€ 47,80 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Groningen, Texel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Jouw familie, collega's , vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit avond- of dagvullende programma is je uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier!

Prijs
Vanaf € 14,90 tot 19,90 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Te boeken in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01