Zoek een activiteit

Wie is er aan het mollen in Wie is de Mol?

‘Wie is de Mol?’ is een actief spel waarbij je opdrachten moet uitvoeren. Het is een variant op het razend populaire tv programma ‘Wie is de Mol?’ In deze variant is echter geen sprake van één mol, maar zit er in elk team een mol, die de boel behoorlijk kan saboteren. De Mol is namelijk overal van op de hoogte, terwijl jij nog helemaal niks weet…

Een spannend spel waar iedereen aan kan deelnemen. Meiden onder elkaar met een vriendinnenuitje, voor de viering van een vrijgezellenfeest of om de werksfeer te bevorderen door middel van een bedrijfsuitje.
‘Wie is de Mol?’ Kan gespeeld worden in vele Nederlandse en Belgische steden.

Speel het als citygame of als dinerspel, waaraan een heerlijk etentje is gekoppeld. Ook andere arrangementen zijn mogelijk, zoals een lunch vooraf of een leuke barbecue ter afsluiting. Je kan bij dit populaire spel zelfs voor een strandlocatie kiezen.

Volledig overzicht met TV Spelletjes!

€ 47,80 per persoon
Vanaf 20 personen
Eindelijk kun je als fan van Wie is de Mol? nu de de officiële "Wie is de Mol?" citygame zelf spelen! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Een speciale WIDM app stuurt je naar de verschillende opdrachten in de stad naar keuze.
Vanaf € 54,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Wie is de mol aan jullie eettafel? Speel dit koelbloedige, intrigerende dinerspel met jouw groep vrienden, collega’s of vrienden en ontmasker de mol.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties