tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer citygames
City Escape

Los de raadsels op en ontsnap op tijd uit de stad tijdens een city escape

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en duik in een avontuurlijke City Escape! Verken de stad op een unieke manier terwijl je raadsels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist, onze City Escapes bieden een spannende en interactieve ervaring vol mysterie en ontdekking. Verken nu onze verschillende City Escape-opties en beleef een onvergetelijk stadsavontuur!

Wat maakt een City Escape een populaire activiteit?

Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze activiteit:

 1. City Escapes bieden de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf onder te dompelen in een spannend avontuur in de stad. Het is een verfrissende en opwindende ervaring.
 2. Dit groepsactiviteiten die teamwork en samenwerking vereisen. Je werkt samen met je team om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en uitdagingen te overwinnen. Het versterkt de band tussen teamleden en stimuleert effectieve communicatie.
 3. City Escapes dagen je uit met complexe puzzels, raadsels en mysteries die opgelost moeten worden. Het stimuleert je denkvermogen, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.
 4. Ze bieden daarnaast een unieke manier om een stad te verkennen. Terwijl je aanwijzingen volgt en locaties bezoekt, leer je interessante feiten en ontdek je verborgen juweeltjes die je anders misschien niet zou hebben ontdekt.
 5. City Escapes zorgen voor een adrenalinekick en een gevoel van opwinding terwijl je racet tegen de klok om het doel te bereiken. Het is een activiteit vol spanning en sensatie die je hart sneller doet kloppen.

Wat is de doelgroep voor City Escapes?

City Escapes zijn geschikt voor een breed publiek, van vriendengroepen en families tot bedrijven die op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit. Het is ideaal voor avontuurlijke mensen die graag hun mentale vaardigheden willen testen en plezier willen hebben in een stedelijke omgeving.

Veelgestelde vragen over City Escapes:

 1. Hoe lang duurt een City Escape?
  De duur van een City Escape kan variëren, maar de meeste activiteiten duren doorgaans tussen de 1,5 en 3 uur.
 2. Kan ik een City Escape boeken voor een grote groep?
  Ja, City Escapes kunnen vaak geboekt worden voor grote groepen. Neem contact op met de organisator voor specifieke informatie over groepsboekingen.
 3. Zijn City Escapes rolstoeltoegankelijk?
  De toegankelijkheid kan per locatie verschillen. Neem contact op met de organisator voor specifieke informatie over rolstoeltoegankelijkheid.
 4. Moet ik mijn eigen apparatuur meenemen?
  Nee, de benodigde apparatuur wordt verstrekt door de begeleider. Informeer vooraf of er iets is dat je zelf moet meenemen.
 5. Zijn City Escapes veilig?
  Ja, City Escapes worden zorgvuldig ontworpen met veiligheid als prioriteit. De activiteit wordt begeleid door professionele instructeurs die ervoor zorgen dat alle deelnemers veilig en plezierig kunnen deelnemen.

Ben je klaar om de stad te verkennen, uitdagingen aan te gaan en plezier te hebben met een City Escape? Boek nu en beleef een onvergetelijk avontuur in de stad!

Weergave:
15 uitjes
Tonen
Vanaf € 27,25 per persoon
Vanaf 15 personen
Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Groningen
Bekijk uitje
Het logo van ''Escape in the City'' Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 3 beoordelingen

Escape in the City - Teambuilding en Hilarische momenten

Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 65,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Bekijk uitje
Tonen
€ 19,83 tot € 59,50 per persoon
2 tot 60 personen
Leiden
Bekijk uitje
Een tafel vol met wapens, geld en criminele producten Tonen
€ 11,25 tot € 14,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01