tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Speel GPS Monopoly in de stad!

Wat ga je doen?

Wie zat er vroeger niet uren aan de keukentafel Monopoly te spelen? Dit spel komt nu tot leven in de citygame GPS Monopoly, waarbij jullie in teams de strijd met elkaar aangaan om zoveel mogelijk vastgoed in jullie bezit te krijgen.

Houden jullie van spanning, kunnen jullie goed samenwerken en hebben jullie aan strategisch inzicht geen gebrek? Dan is dit jullie spel! Elk team krijgt telefoons en walkie talkies mee en gaat vervolgens de stad in. De telefoons leiden jullie naar de gebouwen en aktetassen die jullie moeten veroveren. De waarde van het door jullie bemachtigde vastgoed wordt direct bijgeschreven bij het banktegoed op de telefoons.

Tussendoor kunnen jullie extra geld verdienen door opdrachten uit te voeren. Maar pas op, als een van de andere teams jullie in het vizier krijgt, daalt de waarde van jullie vastgoed! Tijdens dit stadspel zie en leer je ook veel over de stad en de gebouwen die er staan. De ideale combinatie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 30,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
2,5 tot 3 uur
Mogelijk in elke plaats in Gelderland, Overijssel, Zuid-Holland en Utrecht
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01