tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 pine-tree

De Rib boot Water Rally Rotterdam, hét nieuwste bedrijfsuitje van Rotterdam

Wat ga je doen?

Leer Rotterdam op een interactieve en spectaculaire manier kennen! Houd je vast, want deze rally voert je per ribboot langs de Leuvehaven, de RDM werf, Kop van Zuid, Katendrecht en de SS Rotterdam! Wat denk je van de enorme schepen die je onderweg passeert?

Geef de schipper instructie om naar de juiste locatie te varen, want eenmaal aan land zijn er punten te verdienen. Genoeg punten verzameld? Ga dan weer aan boord en als een speer naar de volgende locatie! Beantwoord vragen, doe hilarische opdrachten en werk samen met je teamgenoten om de andere teams digitaal te saboteren! Natuurlijk sluiten we af met een leuke prijsuitreiking! Een lunch, borrel of diner behoren ook tot de mogelijkheden voor of na het evenement.

Watertaxi i.p.v. Ribboot De watertaxi kan worden ingezet voor de deelnemers die niet met de ribboot meekunnen, mogen of die het simpelweg rustiger aan willen doen. Zit je in de watertaxi, dan is er een vaste route voor je, maar uiteraard zijn er net zoveel punten te verdienen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 95,60 per persoon (incl. BTW)
15 tot 200 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01