tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer boottochten
RIB varen

Vol gas over het water. Actie, spektakel en een ultiem gevoel van vrijheid

Beleef de sensatie van RIB-varen!

Stap aan boord van een RIB-boot en ervaar een ware snelheidssensatie op het water! Laat je haren wapperen en de zee aan je voorbijvliegen terwijl je met snelheden tot maar liefst 100 km/u over de golven raast. Dit is een avontuur dat al je stoutste dromen overtreft!

Full power, full speed!

RIB-boot varen is niet alleen een adrenaline-pompende ervaring, het is ook de ultieme activiteit voor een actief vriendenuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Deze powerboats gaan soms zo hard dat ze zelfs loskomen van het wateroppervlak! Met een RIB-boot ervaar je de echte kick van extreme watersporten, perfect voor avonturiers met een flinke dosis lef.

Ontdek de schoonheid van de zee

Maar RIB-varen biedt meer dan alleen snelheid! Verken op rustig tempo de prachtige omgeving, vaar langs schilderachtige eilandjes en bewonder de zeehonden en wilde paarden die langs de kustlijn te vinden zijn. En als je nog steeds op zoek bent naar wat extra opwinding, kunnen we altijd nog een paar snelle bochten draaien in het snelvaargebied!

Veiligheid en stabiliteit

Onze RIB-boten zijn niet alleen snel en stoer, maar ook veilig en stabiel. Met een stevige tube rondom zorgen ze voor een optimale stabiliteit, zelfs op ruwe zeeën.

Stap aan boord en laat je meevoeren op een onvergetelijk avontuur over de golven! Neem vandaag nog contact met ons op om je RIB-vaarervaring te plannen en ontdek zelf de opwinding van het RIB-varen!

Weergave:
8 uitjes
Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 8 personen
Castricum, Wijk aan Zee, IJmuiden, Zandvoort
Bekijk uitje
Tonen
€ 49,50 tot € 79,- per persoon
8 tot 200 personen
Amsterdam, Muiden, Scheveningen, Rotterdam, Ouddorp (ZH), Dordrecht, Renesse, Veere, Vrouwenpolder, Drimmelen
Bekijk uitje
Mensen op een RIB-boot Tonen
Vanaf € 79,- per persoon
10 tot 100 personen
Huizen, Almere, Muiden, Naarden, Bunschoten Spakenburg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01