tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
RIB varen

Go extreme met een sensationeel RIB powerboat uitje

Full power, full speed door de golven knallen dat doe je met een RIB Powerboat

Voor een ware snelheidssensatie op het water, is RIB boot varen een absoluut hoogtepunt. Laat je haren maar wapperen en de zee aan je voorbijvliegen, want met snelheden tot maar liefst 100 km p/u overtreft dit jouw stoutste dromen.

Niet alleen geschikt als actief vriendenuitje, maar een aanrader voor een stoer vrijgezellenfeest. Een powerboat gaat soms zo hard dat hij af en toe zelfs loskomt van het wateroppervlak. Niet voor niets valt rib boot varen in de categorie ‘extreme watersporten’ en is deze sport eigenlijk alleen geschikt voor dames en heren met pit die van een uitdaging houden.

De crew die je begeleidt zijn reddingsbrigade schippers met zeer veel ervaring. Zij houden alles goed in de gaten en waarborgen jouw veiligheid. Speciale zeilpakken en overlevingspakken zijn te huur. Is de groep te groot, word je gewoon opgesplitst. Als activiteit extreem avontuurlijk!

Filter 16 uitjes
Weergave:

Er zijn 16 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 8 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Wil je met hoge snelheid op de open zee een spectaculaire vaartocht beleven moet je meedoen aan RIB varen in een Powerboat. Een geweldig indrukwekkend en spectaculair uitje op een forse RIB met  maar liefst 370 PK. Jullie vertrekken vanuit Wijk aan Zee en kiezen het ruime sop.

Tonen
Vanaf € 92,- per persoon
60 tot 200 personen
Balk, Gaasterland, Slotermeer
Korte omschrijving

Bijzondere aandacht voor het arrangement de H2O meerkamp. Van alle arrangementen het meest afwisselende dagprogramma die al meteen goed van start gaat bij het verzamelen in een schitterend horecapaviljoen aan het Slotermeer.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 4 personen
Hoek Van Holland, IJmuiden, Scheveningen
Korte omschrijving

Powerboat varen vanuit Scheveningen boek je bij ons! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Ook mogelijk in combinatie met een arrangement.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 2000 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a blokarten, powerkiten of outdoor laser gamen? Op of rondom het strand? Wij verzorgen het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
10 tot 12 personen
IJsselmeer, Kampen, Lelystad, Lemmer, Urk
Korte omschrijving

Trossen los en knallen maar! We gaan met een supermooie en snelle Tornado RIB spectaculair varen op het IJsselmeer en/of Ketelmeer. Dit kan vanuit Lemmer, Lelystad, Kampen, Urk, Schokkerhaven of Ketelhaven. We zijn in totaal een uur aan het varen.

Tonen
Vanaf € 70,85 per persoon
Vanaf 12 personen
Valburg
Korte omschrijving

Bij ons ontdek jij allerlei speciale voertuigen!De voertuigen kunnen offroad, op het water, of zelfs allebei!

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
2 tot 200 personen
Tholen
Korte omschrijving

De RIB Experience is een activiteit waar nog lang over nagepraat wordt. Na uitleg van de ervaren kapitein gaan jullie aan boord van onze RIB met 300PK en ervaren jullie de krachten van deze motor.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
2 tot 10 personen
Terschelling
Korte omschrijving

Vaar mee met een ribboot de Waddenzee op en ervaar de elementen op hoge snelheid. Of vaar langzamer en ontmoet de leukste bewoners van de Waddenzee: de zeehonden.

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
8 tot 200 personen
Brouwersdam
Korte omschrijving

Een uitje op het water dat je niet snel zult vergeten! Met de RIB powerboat varen we door een hardvaargebied, om even een echte adrenaline kick te krijgen. Vervolgens gaan we in een rustiger tempo naar de plekken waar zeehondjes zijn te spotten. Misschien zie je onderweg ook wel wilde paarden of flamingo's. Kom naar Zeeland voor deze bijzondere belevenis.

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
4 tot 12 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Ervaar de Waddenzee eens op een hele andere manier tijdens een dagje Texel. In volle vaart over de golven in een Powerboat, dat geeft een kick van jewelste.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01