tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Beleef Jan's verkenningsmissie op de Grebbelinie

Omschrijving

 Ga terug in de tijd en beleef de Grebbelinie zoals in 1940 met Jans’ verkenningsmissie. Weet jij ongezien op verkenning te gaan door vijandelijk gebied? Keren jij en je team veilig terug naar het hoofdkwartier?

 
Deze missie is de leukste en spannendste manier om de Grebbelinie als verdedigingslinie te ervaren. Ga te voet op pad om ongezien het gebied te kunnen verkennen. Heb je het eerste deel van het gebied verkend, dan wordt je met een authentiek legervoertuig naar het volgende gebied gebracht. Lukt het jullie om met behulp van de gps en oude militaire zenders ongezien te blijven van de vijand en het gebied goed in kaart te brengen?

Jullie worden ontvangen op het hoofdkwartier op het Fort aan de Buursteeg. Na binnenkomst geeft Korporaal Jan een introductie over de missie. Tijdens de expeditie krijgt ieder team een complete uitrusting met o.a. een ouderwetse radio. Je zal er samen met je team achter moeten komen of je de goede route loopt. Welk team wordt uiteindelijk het minst gezien?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 59,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 16 personen
4 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01