starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beleef Jan's verkenningsmissie op de Grebbelinie

Wat ga je doen

 Ga terug in de tijd en beleef de Grebbelinie zoals in 1940 met Jans’ verkenningsmissie. Weet jij ongezien op verkenning te gaan door vijandelijk gebied? Keren jij en je team veilig terug naar het hoofdkwartier?

 
Deze missie is de leukste en spannendste manier om de Grebbelinie als verdedigingslinie te ervaren. Ga te voet op pad om ongezien het gebied te kunnen verkennen. Heb je het eerste deel van het gebied verkend, dan wordt je met een authentiek legervoertuig naar het volgende gebied gebracht. Lukt het jullie om met behulp van de gps en oude militaire zenders ongezien te blijven van de vijand en het gebied goed in kaart te brengen?

Jullie worden ontvangen op het hoofdkwartier op het Fort aan de Buursteeg. Na binnenkomst geeft Korporaal Jan een introductie over de missie. Tijdens de expeditie krijgt ieder team een complete uitrusting met o.a. een ouderwetse radio. Je zal er samen met je team achter moeten komen of je de goede route loopt. Welk team wordt uiteindelijk het minst gezien?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01