tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Spannende Jan Soldaat Rally - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Met dit unieke uitje gaat u een rally rijden in legervoertuigen. Deze authentieke voertuigen zijn 65 jaar oud, maar nog lang niet met pensioen. Ze zijn daarom de perfecte voertuigen om in te zetten voor uw teamuitje met collega’s, maar natuurlijk ook mogelijk om te doen met familie en vrienden.

Wij komen met de voertuigen aan bij het werk voor een spectaculaire start van het evenement. U zult na de uitleg verdeeld worden in teams van acht deelnemers en u mag ook zelf plaatsnemen achter het stuur van het legervoertuig. Lukt het u om de juiste route te rijden en de opdrachten goed uit te voeren als team? Dan wint u een mooie prijs.

Wilt u het evenement nog specialer maken? Dan kunt u nu ook speciale vijandelijkheden boeken. Wat dacht u van een roadblock door een echt politieagent die rijdt in een Polizei? Of een sabotagepoging, inclusief hond als afleider? Ook deze specialiteiten zijn te boeken bij Jan Soldaat.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 119,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 16 personen
4 uur
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01