Jeep rijden
4x4 rijden
Geen enkel landschap is te ruig

Zoek een activiteit

Off road in stijl met een stoere Jeep

Bij een ruige autorit met een vleugje nostalgie past een stoere Jeep. Jeep rijden is een stevige bezigheid vol uitdagingen. Doe een jeepsafari off road of rijd een stoer parcours en bedwing modder, water en andere obstakels. Krijg de feeling met deze degelijke eerlijke terreinwagen en daarna is geen berg meer te hoog.

Pak een modernere variant of beproef je geluk in een legerjeep en waan je met gemak 50 jaar terug in de tijd als je door de groene natuur rijdt. Back to basics! Er zijn in Nederland meerdere locaties te vinden waar je je met Jeep rijden als avontuurlijke outdoor activiteit kunt uitleven.

Erg gewild als bedrijfsuitje voor een stukje teambuilding, maar ook steeds vaker als spannend vriendenuitje of als een avontuurlijk vrijgezellenfeest voor mannen onder elkaar. Als je ‘off road’ gaat, gaat het dak er sowieso van af!

€ 59,90 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een spectaculair uitje kies je voor jeep rijden. Rijden in één van de sterkste terreinwagens ooit, zorgt voor een avontuurlijke dag. Met behulp van een route ga je zelfstandig vele land- en zandwegen ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. Samenwerking, concentratie en beheersing staan bij deze activiteit centraal.
€ 80,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Voor een spannende rally in authentieke militaire voertuigen van vroeger is in Noord-Holland of op de Veluwe, een ideale mix van spel, avontuur en ontspanning.
Vanaf € 51,95 per persoon
Maximaal 50 personen
Een stoere en avontuurlijke tocht door de natuur, de Jeepsafari in Arcen, Baarlo of Venlo is onder alle weersomstandigheden een uitdagend uitje voor iedereen. Als bedrijfsuitje voor de nodige teambuilding, als gezellig vriendenuitje of voor een speciaal vrijgezellenfeest de ideale invulling om met een aantal echte Landrovers door de natuur in Noord-Limburg te rijden. Zonder begeleiding met GPS en kaart rijden jullie zelfstandig de tocht met leuke opdrachten onderweg.
Vanaf € 80,00 per persoon
Vanaf 16 personen
Toms Story is een educatief teambuilding evenement. De tocht wordt gereden met markante oldtimers die dienst hebben gedaan in het Nederlandse leger. De deelnemers gaan als het ware terug naar de tijd dat Nederland nog in oorlog was in 1945. Er zal een verkenningsmissie uitgevoerd moeten worden door naar een aantal markante punten rondom de Grebbelinie toe te rijden en over deze punten rapport uit te brengen aan het hoofdkwartier.
€ 37,50 per persoon (vanaf 16 jaar)
Maximaal 36 personen
Combineer een leerzame, actieve en gezellige activiteit met een tocht in een oude legerjeep. Het is alsof je zo terug de geschiedenis inrijdt naar de tijd van WO II. Zoek je weg door het landschap en leer meer over de omgeving en de geschiedenis.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties