starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Jeep rijden

Check hier de jeepsafari’s en andere uitjes met jeep rijden

Off road in stijl met een stoere Jeep

Bij een ruige autorit met een vleugje nostalgie past een stoere Jeep. Jeep rijden is een stevige bezigheid vol uitdagingen. Doe een jeepsafari off road of rijd een stoer parcours en bedwing modder, water en andere obstakels. Krijg de feeling met deze degelijke eerlijke terreinwagen en daarna is geen berg meer te hoog.

Pak een modernere variant of beproef je geluk in een legerjeep en waan je met gemak 50 jaar terug in de tijd als je door de groene natuur rijdt. Back to basics! Er zijn in Nederland meerdere locaties te vinden waar je je met Jeep rijden als avontuurlijke outdoor activiteit kunt uitleven.

Erg gewild als bedrijfsuitje voor een stukje teambuilding, maar ook steeds vaker als spannend vriendenuitje of als een avontuurlijk vrijgezellenfeest voor mannen onder elkaar. Als je ‘off road’ gaat, gaat het dak er sowieso van af!

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Tom's Story is een educatief teambuildingsevenement. De tocht wordt gereden met authentieke legervoertuigen die dienst hebben gedaan in het Nederlandse leger. De deelnemers gaan als het ware terug naar de tijd dat Nederland nog in oorlog was in 1945. Er zal een verkenningsmissie uitgevoerd moeten worden door naar een aantal markante punten rondom de Grebbelinie toe te rijden en over deze punten rapport uit te brengen aan het hoofdkwartier.

Prijs
Vanaf € 80,00 per persoon
Aantal
Vanaf 16 t/m 500 personen
Locaties
Grebbelinie Renswoude
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Dit uitje is een combinatie van leerzaam, actief, gezellig en een tocht in een oude legerjeep. Het is alsof je zo terug de geschiedenis inrijdt naar de tijd van WO II. Zoek je weg door het landschap en leer meer over de omgeving en de geschiedenis.

Prijs
€ 41,50 per persoon
Aantal
2 tot 35 personen
Locaties
Meijel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Voor een spannende rally in authentieke militaire voertuigen van vroeger is de ideale mix van spel, avontuur en ontspanning. Mogelijk in Noord-Holland (Spaarnwoude) of op de Veluwe.

Prijs
€ 80,00 per persoon
Aantal
Vanaf 16 t/m 500 personen
Locaties
Veluwe, Haarlem, Spaarnwoude, Garderen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01