tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Raften op de Noordzee

Omschrijving

Raften, ook wel wildwatervaren, in de branding van de Noordzee is meer dan spanning en sensatie. Samenwerken is nog nooit zo leuk geweest. Tegelijkertijd peddelen, tempo maken en ook nog sturen, alleen zo trotseren jij en jouw team de golven.

De rubberboten en peddels liggen al op jullie te wachten. En voor de verplichte helmen, zwemvesten en wetsuits hebben wij ook gezorgd. Vervolgens gaan jij en jouw collega's, vrienden of familie, na een korte uitleg van onze ervaren instructeurs, het wilde water trotseren. Gaan jullie de uitdaging aan om zo snel mogelijk door de branding te komen of wint jouw team met de estafette variant?

Het brandingraften alleen al staat garant voor veel plezier. Maar om jullie strandbeleving helemaal compleet te maken kunnen jullie ook kiezen voor een uitbreiding met een van onze andere toffe activiteiten, bijvoorbeeld beachvolleybal, archery tag of suppen. En wat dachten jullie van afsluiten met een lekkere drankje en een goed verzorgde BBQ, er is veel mogelijk, wij denken graag mee!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 tot 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?