tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer watersporten
Brandingraften

Stap samen in een raftboot en trotseer de golven

Als je denkt dat raften alleen maar kan op een woeste rivier in bergachtig gebied, dan heb je het mis. Ook in Nederland kun je machtig raften en wel in de branding van de Noordzee.In rubberen rafting boten gaan jullie als team de strijd aan met de branding. Alleen met goed samenwerken komen jullie door de branding heen.

Lees verder

Vooraf krijg je een goede instructie over de technieken en de veiligheid. Ook aan de juiste uitrusting wordt gedacht: een wetsuit en zwemvest zijn er voor iedereen. Daarna kan de strijd tegen de golven beginnen. De inspanning is groot, maar de voldoening als het lukt om de woeste branding te trotseren is nog groter.

Dit is een heerlijke wateractiviteit voor een dagje aan zee. Ook mogelijk met andere strandactiviteiten overal langs de Nederlandse kust. Daarna lekker bijkomen met uitzicht op zee? Informeer naar arrangementen met eten en drinken en andere activiteiten.

Weergave:
5 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Brouwersdam, Ouddorp (ZH), Brouwershaven
Bekijk uitje
Tonen
€ 22,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 5 personen
Kijkduin, Scheveningen, 's-Gravenzande, Hoek Van Holland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?