tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer water activiteiten
Uitje op de Noordzee

Trotseer het zoute water van de Noordzee met de wind door je haren

De Nederlandse Noordzeekust is ruim 350 lang en biedt dus meer dan genoeg ruimte voor heel veel leuke activiteiten op en aan de Noordzee. Ben je op zoek naar een uitje op de Noordzee met je vrienden, collega’s of familie dan zijn er heel veel mogelijkheden om er iets heel leuks van te maken.

Lees verder

Geniet van de wind in je haren, de zon op je gezicht en het zand of het water aan je voeten. Actief zelf aan de slag op het water met branding raften of branding kanoën, suppen of kitesurfen. Of ga je voor snelheid met een RIB powerboat vaartocht? Doe spellen of een battle op het strand, ga powerkiten, blokarten, boogschieten of doe yoga.

De mogelijkheden zijn eindeloos, ook combinaties van verschillende activiteiten voor een heerlijk dagje Noordzee zijn er volop, net als arrangementen voor lunch, bbq en diner. Want van zo’n dagje Noordzee krijg je flinke trek.

Weergave:
Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 5 personen
Kijkduin, Scheveningen, 's-Gravenzande, Hoek Van Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 89,- per persoon
1 tot 15 personen
's-Gravenzande, Rockanje
Bekijk uitje
Tonen
€ 22,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01