tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Medieval Machines - Mogelijk in verschillende steden!

Wat ga je doen?

Een spannende strijd in middeleeuwse sferen barst los tussen de teams bij aanvang van Medieval Machines! Dit spel speel je in Eindhoven of op een nader te bepalen locatie. Met behulp van een bouwtekening ontstaat er een kasteel, katapult en strijdwagen die je in de finale tegen elkaar inzet om de strijd te beslissen.

Door te bouwen en door tijdens verschillende spelletjes de meeste kiezelstenen als munitie te verzamelen, proberen jullie met de zelfgebouwde katapult elkaars toren met de grond gelijk te maken. Een hilarisch en spectaculair spel waarin doorzettingsvermogen en teamwork allesbepalend zijn.

Of je het nu als een bedrijfsuitje of teamuitje organiseert, als ludiek vrijgezellenfeest of origineel vriendenuitje, de bedoeling bij Medieval Machines is om met zijn allen de grootste lol te beleven. Goed voor de nodige teambuilding en heerlijk om je in uit te leven.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 53,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 30 personen
Vanaf 2,5 uur
Binnen of Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Onze hele groep heeft zich enorm vermaakt en we werden goed begeleid, topmiddag!

Gedurende het hele proces was de organisator bereid om met ons mee te denken om een zo goed mogelijk evenement neer te kunnen zetten. Medieval Machines was een enorm succes. Wij kwamen met een groep engineers die zich helemaal stortte in het mechanische aspect en vervolgens zeer vermaakte met het spelaspect. Dit alles onder hele fijne begeleiding. Ik ben helemaal tevreden.

Door: Pim

Leuke activiteit met de collega's

Wij hebben onlangs met een groep van 30 collega's de Medieval Machines activiteit gedaan. Het was erg spannend en hebben veel gelachen. Uiteindelijk heb we de dag afgesloten met een borrel.

Door: MI-Partners
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01