Leiden
Activiteiten in Leiden

Zoek een activiteit

€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 170 plaatsen in Nederland en België
Ga met jouw groepsuitje of bedrijfsuitje op zoek naar de Heilige Graal in een stad naar keuze! Met deze citygame bezoek je verschillende locaties in de stad om de code te kraken. De Da Vinci Code is een spannende citygame waarbij je in teams naar historische locaties in de stad gaat, waar je aanwijzingen vindt die je dichter bij de Heilige Graal brengen.
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België.
Wegens succes wordt de TV-hit Minute to Win it nu ook als citygame door ons aangeboden. Een bijzonder leuk groepsspel waarbij je lekker actief een tiental behendigheidsspelletjes zo goed mogelijk moet zien uit te voeren.
€ 36,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Zoek je een creatief uitje met food? Kom dan gezellig naar ons atelier in Leiden. Tijdens workshop zelf High Tea maken, leer je diverse soorten high-tea hapjes te maken. Je kunt hierbij denken aan quiche, scones, mini trifles, petit fours, sandwiches, cakepops etc.
€ 49,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in meer dan 150 verschillende steden in Nederland en België.
Toets je popkennis met dit geweldige Pop Quiz arrangement, één van onze speciale uitjes met een muzikaal tintje waarbij jij je uitstekend zult vermaken.
€ 23,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Sportief, ludiek en leerzaam, dat maakt onze Puzzel Steptocht tot een zeer geslaagd uitje. Onze kickbikes leiden jou door Leiden en brengen je op een speelse en sportieve manier in aanraking met deze prachtige stad.
€ 22,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Wij ontvangen u in het centrum van uw stad naar keuze voor een korte briefing voor onze expeditie de Luis in de Pels. In teams van 5 personen gaat u op pad door de stad aan de hand van een door ons bepaalde route. Wij zoeken altijd de leuke plekjes op waar u zelf niet zo snel zult komen. Onderweg stellen wij leuke vragen en hebben wij nog enkele opdrachten voor u in petto zoals een What’s app opdracht, het schrijven van een limerick en het oplossen van een raadsel.
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 170 steden in Nederland
Kom jij met jouw team aan de top van de penoze? Op dat moment is er geen medelijden meer mogelijk. De regels zijn simpel; je jaagt of je wordt gejaagd.
€ 29,65 tot € 32,10 per persoon
Vanaf 10 personen
The Hangover is dé citygame die zorgt voor mannelijke spanning en hilariteit tijdens een vrijgezellenfeest in Leiden. Het is de dag na een onvergetelijk vrijgezellenfeest, maar er moeten toch nog wat dingetjes rechtgezet worden voor de grote dag. Jullie gaan op pad via de Waag, de Aalmarkt en de Burcht.
Vanaf € 21,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Voor iedereen die van spanning en sensatie houdt hebben we de zogenaamde Moord- en rampen Experience bedacht. Hierbij duiken we in de lugubere historie van Leiden. De tocht voert je langs rampzalige plekken en rare, mysterieuze hotspots waar zich dingen hebben afgespeeld die het daglicht niet of nauwelijks konden verdragen.
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België.
Ons aanbod van uitjes lijkt onuitputtelijk, want geheel in lijn van de beroemde comedy-serie ‘Allo Allo’, hebben wij een leuke, nieuwe variant verwerkt in een spannende citygame.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner