tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons home pictures2 flame whatsapp
Meer belevingen zakelijk
Actieve bedrijfsuitjes

Kom in beweging en werk aan teambuilding met een actief bedrijfsuitje

Actieve bedrijfsuitjes – Geef je team een energie boost

Bedrijfsuitjes zijn meer dan zomaar een onderbreking van de dagelijkse sleur. Ze vormen de kern van teambuilding, creëren gezellige momenten en versterken de band tussen collega's. Het zijn kansen om samen successen te vieren en mooie herinneringen te delen. Maar waarom zou je je beperken tot het gewone wanneer je de mogelijkheid hebt om iets actiefs of sportiefs te ondernemen?

Actieve bedrijfsuitjes brengen een frisse dosis energie in je team. Ze variëren van lichte fysieke inspanning tot intensieve sportactiviteiten en bevatten altijd een element van beweging en vaak een vleugje competitie. Dit zijn de perfecte gelegenheden om je team uit te dagen en te motiveren.

Onze top 10 actieve bedrijfsuitjes:

  1. Diverse sport clinics - Laat je team kennismaken met verschillende sporten en ontdek nieuwe talenten tijdens clinics op maat gemaakt voor jouw bedrijf.
  2. Construct challenges - Daag je team uit om samen te werken aan uitdagende constructieprojecten, waarbij creativiteit en teamwork centraal staan.
  3. Sportdagen - Organiseer een dag vol sport en plezier, vol spellen en teamcompetities.
  4. Blokarten - Voel de wind in je haren terwijl je over het strand raast in een blokart, een unieke combinatie van zeilen en racen.
  5. Kanoën - Verken rustige wateren of kies voor wildwaterkanoën en test je vaardigheden op het water.
  6. Bubbel voetbal - Trek een opblaasbare bubbel aan en beoefen de favoriete sport van een geheel nieuwe kant - met hilarische botsingen en plezier.
  7. Fietstochten - Verken prachtige landschappen op de fiets en stimuleer teamcohesie tijdens ontspannen fietstochten.
  8. Archery tag - Ervaar de spanning van boogschieten met een vleugje tactisch spel tijdens Archery Tag, een activiteit die precisie en teamwork vereist.
  9. Highland Games - Neem deel aan de beroemde Highland Games, inclusief paalwerpen, touwtrekken en kogelslingeren.
  10. Robinson uitjes - Test je overlevingsvaardigheden en teamwork tijdens uitdagende Robinson-achtige activiteiten.

We inspireren en helpen je graag met het organiseren van actieve en sportieve bedrijfsuitjes die je team zullen stimuleren en versterken. Deze top 10 is slechts een voorproefje van ons diverse aanbod. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen van een gedenkwaardige en verzorgde dag voor jouw team. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies, vragen of extra informatie.

Klaar om je team op te laden met actie en avontuur? Verken ons volledige aanbod aan actieve en sportieve bedrijfsuitjes en laat ons je begeleiden bij het plannen van een dag vol onvergetelijke ervaringen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01