tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Huur een jacht met schipper - een unieke vergaderlocatie

Omschrijving

Vergaderen op een schip en met je team creatief bezig met strategie, horizonverbreding of koersbepaling? Wij bieden je die mogelijkheid op het prachtige jacht 'Amigo' met een ervaren schipper. Een bijzondere ervaring voor je team, met je (internationale) klant of met je collega’s. Elk uitje is maatwerk, zodat het bij jullie wensen past.

Je kunt bij ons boeken voor een dag of een dagdeel met een groep tot maximaal 8 personen. Aan boord vind je wifi, een smart tv en een whiteboard met flipover.
Koffie, thee, drankjes, koek, borrelplank en een luxe belegde broodjes-lunch is inbegrepen! 

De vaarroute bepalen we in overleg. Zo kunnen we naar Harderwijk, Elburg of Spakenburg varen, maar ook naar een eilandje waar landrotten niet kunnen komen. Ervaar vanaf het water de rust en de weidsheid van de natuur op een unieke manier. Los van de wal krijg je een ander perspectief én inspirerende inzichten. Op basis van jullie wensen stemmen we route en mogelijkheden af tot een mooie mix van werk en ontspanning.

Startpunt is 'Jachthaven Strand Horst' te Ermelo, direct aan de A28 en op slechts 10 autominuten van Amersfoort/knooppunt Hoevelaken. De auto kan vlak bij het schip gratis geparkeerd worden. 
Interesse? Vragen? Neem dan contact op. Wij zijn graag jullie gastheer. Welkom aan boord!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
1 tot 8 personen
4 tot 9 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?