tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer boottochten
Luxe jachttocht

Stap aan boord en beleef een exclusieve dag op het water

Ontdek luxe jachttochten - Een onvergetelijke beleving op het water!

Stap aan boord van een luxe jacht en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis over de Nederlandse wateren. Ervaar het ultieme gevoel van luxe, comfort en exclusiviteit terwijl je geniet van de prachtige omgeving, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Een bijzondere beleving van begin tot eind

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, word je omringd door luxe en comfort. Laat je verwennen door de gastvrije bemanning terwijl je ontspant op het dek en geniet van het adembenemende uitzicht. Of je nu een verjaardag, jubileum of zakelijk evenement viert, een luxe jachttocht zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap.

Maatwerk voor jouw gezelschap en wensen

Kies uit een scala aan tochten en jachten die perfect passen bij jouw gezelschap en wensen. Wij bieden maatwerkoplossingen om aan al je behoeften te voldoen. Voeg extra's toe zoals live muziek, karaoke of een gastronomisch diner om je ervaring nog specialer te maken.

Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst of vergadering naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een luxe jachttocht als unieke locatie. Combineer ontspanning met productiviteit terwijl je geniet van de rustgevende omgeving en uitstekende service aan boord. Laat indruk achter op je gasten en creëer een memorabele ervaring die lang bij zal blijven.

Weergave:
4 luxe jachttochten
Mensen aan het proosten aan boord van een jacht Tonen
Vanaf € 135,- per persoon
2 tot 10 personen
Veluwe, Ermelo, Zeewolde
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01