tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer belevingen zakelijk
Spectaculaire bedrijfsuitjes

Beleef een dag vol luxe en verwondering tijdens een van onze spectaculaire bedrijfsuitjes

Spectaculaire bedrijfsuitjes - Verwen je team met een luxe ervaring

Bedrijfsuitjes zijn het geheime ingrediënt voor een bloeiend team. Ze gaan verder dan alleen maar een dagje weg; ze vormen de bouwstenen voor teambuilding, gezelligheid en het versterken van onderlinge banden. Een moment om successen te vieren en mooie herinneringen te creëren. Maar waarom zou je genoegen nemen met het gewone als je de kans hebt om iets spectaculairs te beleven?

Spectaculaire bedrijfsuitjes stralen luxe, exclusiviteit en kwaliteit uit. Ze zijn ontworpen om jou en je team te verwennen en een buitengewone ervaring te bieden. Dit zijn geen gewone uitstapjes; dit zijn ervaringen die je zullen verrassen en betoveren.

Onze top 5 spectaculaire bedrijfsuitjes:

  1. Luxe vaarfeesten - Stap aan boord van een prachtig schip en ervaar een feest op het water zoals nooit tevoren. Geniet van luxe diners, cocktails en entertainment terwijl je over rustige wateren vaart.
  2. Vaartochten op een jacht - Laat je team in stijl genieten van een exclusieve vaartocht op een luxe jacht. Ontspan, geniet van de zonsondergang en voel je als een ware VIP.
  3. Zeiltochten - Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ga op een zeilavontuur tijdens een spectaculaire dag of volledig weekend op het water. Leer de kunst van zeilen en ervaar ultieme ontspanning.
  4. Weekend arrangementen - Trakteer je team op een onvergetelijk weekend met aantrekkelijke arrangementen op maat gemaakt voor jouw bedrijf.
  5. Helikoptervlucht maken - Ervaar de ultieme sensatie van het vliegen met een adembenemende helikoptervlucht. Geniet van panoramische uitzichten en voel de adrenaline stromen.

Wij helpen je graag bij het organiseren van onvergetelijke, luxueuze bedrijfsuitjes die de verwachtingen overtreffen. Deze top 5 is slechts het topje van de ijsberg van ons exclusieve aanbod. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen van een gedenkwaardige en verzorgde dag voor jouw team. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies, vragen of extra informatie.

Klaar om je team te trakteren op iets spectaculairs? Ontdek ons volledige aanbod van luxe bedrijfsuitjes en laat ons je begeleiden bij het creëren van een dag vol buitengewone ervaringen!

Weergave:
26 spectaculaire bedrijfsuitjes
Tonen
Vanaf € 269,- per persoon
Vanaf 6 personen
Praag
Bekijk uitje
zeilen met vrienden Tonen
€ 25,- tot € 60,- per persoon
2 tot 5 personen
Haarlem
Bekijk uitje
Mensen op een zeilboot Tonen
Vanaf € 71,- per persoon
Vanaf 10 personen
Sloten (FR), Balk, Heeg, Koudum
Bekijk uitje
Tonen
€ 69,- tot € 139,- per persoon
20 tot 45 personen
Amsterdam, Volendam, Almere, Enkhuizen, Hoorn (NH), Lelystad
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
Vanaf 10 personen
Sloten (FR), Sneek, Heeg, Koudum
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01