Back to the 90s op locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,8 uit 12 beoordelingen
Bedrijfsuitje
Jaren90 quiz
Jaren 90 aankleding
Presentator quiz
Quiz
Quiz jaren 90
Teams

Weet u het nog? De Spice Girls en de Backstreet Boys, Telekids, Flippo’s, Friends, Bill Clinton en Monica Lewinsky, de Klapschaats, Gabbers, Titanic, Baywatch? Inderdaad, de jaren 90! Vond u het ook zo’n fantastische tijd en zou u het ook graag nog eens willen herbeleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 90s Nostalgia Events is dé specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met jaren 90 thema.

90s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen

Tijdens het opzwepende 90s Nostalgia Spel, testen we jullie kennis over de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar in de kinderschoenen stonden. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Muziekronde en nog veel meer!
Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. U kunt kiezen voor het uitgebreide 90s Nostalgia Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz Arrangement zonder diner.
Eenmaal in de stemming heeft u misschien wel zin een feestje achteraf. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Themafeest tot 1.500 personen

Is 2 uur 90s party niet genoeg voor u? Ga dan voor de full package en laat ons jullie complete 90s Nostalgia Personeelsfeest organiseren.
Wij regelen de juiste locatie, 90s DJ, 90s decoratie, catering en spetterend 90s entertainment; jullie ‘trip down memory lane’ wordt tot in de puntjes verzorgd!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 24,50 per persoon
Professionele Entertainer, digitale presentatie, spelmateriaal, digitale uitnodigingen, zaalhuur en prijs voor het winnende team
15 tot 1500 personen
3 tot 4 uur
Mogelijk op diverse vaste locaties of bij u op locatie
Optie: Spel op maat of in combinatie met een diner
We hebben een zeer geslaagde avond gehad en heb van iedereen veel positieve reacties gehad. Het spel en entertainment was allemaal hartstikke leuk en goed geregeld. We hebben erg gelachen. Het eten was goed, alleen qua drank mocht er wel iets va...
Lees meer beoordelingen

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties