tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 pine-tree whatsapp
Meer spelprogramma's
Spelshow

Onze spelshows combineren spel en show voor gegarandeerd vermaak

Laat het spel beginnen! Ontdek onze diverse spelshows vol spanning, plezier en teambuilding. Wat voor een feest je ook wilt organiseren, onze spelshows zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk nu onze opties en laat het competitieve avontuur beginnen!

Beleef een onvergetelijke avond vol plezier en competitie met onze spannende spelshows. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een feestje viert met vrienden of een teambuildingactiviteit plant, onze spelshows combineren spellen en entertainment voor een ongeëvenaarde ervaring.

Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het kiezen van de perfecte spelshow:

  • Diverse spelshowopties: We bieden een breed scala aan spelshows aan om aan jouw voorkeuren te voldoen. Geniet van een Pubquiz waarbij je je kennis test, reis terug in de tijd met een 00's quiz of 90's spelshow, laat je meeslepen door de muziekquiz of speel het razend populaire 30 Seconds kampioenschap. Ook hebben we de klassieke "Ik hou van Holland" spelshow en nog veel meer. Er is voor elk wat wils!
  • Op locatie of vaste locaties: De meeste van onze spelshows kunnen bij jou op locatie worden georganiseerd, wat zorgt voor gemak en flexibiliteit. Of je nu een feest thuis, in een bedrijfspand of op een andere locatie viert, wij komen naar je toe. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om bepaalde spelshows op vaste locaties te boeken, waar je kunt genieten van een speciale sfeer en faciliteiten.
  • Interactief en vermakelijk: Onze spelshows zijn interactief en vermakelijk, waarbij het publiek actief betrokken wordt. Je kunt teams vormen, vrienden en collega's uitdagen en genieten van een gezonde competitie. Onze enthousiaste presentatoren zorgen voor een energieke sfeer en maken van elke spelshow een feestje.
  • Maatwerkopties: We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom bieden we maatwerkopties aan. Of je nu een specifiek thema wilt, aangepaste vragen of speciale verzoeken hebt, we kunnen de spelshow aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.
  • Professionele begeleiding: Onze spelshows worden begeleid door professionele presentatoren die zorgen voor een vlotte en amusante ervaring. Ze zullen je ondersteunen, vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt tijdens de spelshow.

Stap in de wereld van spel en entertainment met onze onvergetelijke spelshows. Bekijk nu onze opties en laat het feest beginnen! Je kunt rekenen op een avond vol lachen, teambuilding en gezelligheid.

Weergave:
20 spelshows
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Quiz Show Deluxe - PubQuiz voor bedrijven en grote groepen

Op aanvraag
Vanaf 40 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Tonen
Op aanvraag
20 tot 150 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht
Bekijk locatie
Een logo met ''30 seconds'' erop Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Mannen in een kroeg met bier en een quiz Tonen
Op aanvraag
16 tot 1.000 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Tonen
Vanaf € 26,- per persoon
Vanaf 15 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Bekijk uitje
Het logo van ''Braintainment Show'' Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

The Braintainment Show - Experimenteren en plezier

Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk locatie
Het logo van ''Pubquiz'' Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Pubquiz in Eindhoven

€ 24,20 tot € 27,80 per persoon
10 tot 600 personen
Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
€ 49,50 per persoon
25 tot 100 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01