tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Quiz

Test jullie kennis in één van de quizzen!

Doe mee aan een hilarische uitdaging en test je kennis met een quiz

Kies een leuke quiz en beleef samen met je gezelschap een hilarische tijd. Strijd in twee of meerdere teams tegen elkaar en beantwoord de vragen, raad de raadsels en doe af en toe iets geks. Door het spelelement werk je samen naar een doel en is er spanning, maar ondertussen voert gezelligheid de boventoon. Vragen over dit uitje? Kijk eens bij de meestgestelde vragen over Quizzen.

Leuk om te doen tijdens een lunch of diner, of als afsluiting van een gezellig uitje met collega’s, vrienden of familie.

Doe bijvoorbeeld de oer-Hollandse en populaire quiz ‘Ik hou van Holland’, naar het voorbeeld van het bekende TV-programma. In de zogenaamde pubquiz komen dan weer allerlei zaken aan de orde, zoals meezingen, karaoke en leuke doe-opdrachten, zoals ‘petje op, petje af’. Maar ook andere quizzen zijn mogelijk zoals de popquiz waar je muzikale kennis getest wordt.

Filter 62 uitjes
Weergave:

Er zijn 62 uitjes gevonden

Tonen

Jongens tegen de meisjes - Wie zijn beter?

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Gelderland - Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe - Flevoland
Korte omschrijving

Dit is de strijd der seksen! Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In 2 teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld, die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma. Denk aan een muziekronde en het letterpakkenspel. Het is een hilarische quiz die zorgt voor een gezellige avond.

Tonen

Pubquiz met hilarische filmpjes

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 31 beoordelingen
Vanaf € 500,- per groep
8 tot 10000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Zin in een geniale pubquiz met hilarische filmpjes, creatieve quizvragen en een grote dosis humor? Zoek niet verder!
In 2020 is dit bedrijfsuitje meer dan 500 keer (vooral online) georganiseerd met groepen tot 2500 personen!

Een van onze 25 professionele presentatoren begeleid een van de leukste quizzen die u ooit gespeeld heeft. De teams (4 of 5 personen) geven de antwoorden door via hun eigen mobiele telefoon in een speciale app (of via een openbare link).

Na 90 minuten zijn alle antwoorden automatisch nagekeken en maakt de presentator bekend welk team er met de flinke quizbokaal vandoor gaat!
Bij de bonusvragen gaat het even op het scherpst van de snede. Het team dat het antwoord als eerst weet mag namelijk aan Het Andere Rad draaien. Een van de opties op dit rad is het stelen van punten van een ander quizteam!

Tonen
€ 33,50 per persoon
10 tot 40 personen
Beekbergen, Veluwe
Korte omschrijving

Wat krijg je als je diverse elementen uit bekende TV programma's in de mix bij elkaar gooit? De show: Veluwse hilariteiten. In een anderhalf uur durende show wordt je langs allerlei hilarische, competitieve gekke rondes geloodst door onze show presentator.

Tonen
€ 20,95 tot € 24,95 per persoon
10 tot 150 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

De bekende spellen van tv, maar dan met jouw vriendengroep bij ons! In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan voor de winst, maar gezelligheid en plezier staan natuurlijk wel voorop. Samenwerken met je team is belangrijk, dus wees fanatiek en strijdlustig.

Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in de provincie Overijssel
Korte omschrijving

Speciaal voor jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag is deze van TV bekende populaire quiz in een nieuw jasje gestoken. Lekker normaal, lekker Hollands en heel gezellig!

Tonen

Gek op Holland Quiz - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 12 beoordelingen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De meest Nederlandse quiz die je kunt bedenken is natuurlijk de Ik Hou van Holland Quiz. Zijn jullie net zo gek op Holland als onze eigen quizmaster? Speel deze gezellige quiz samen met je collega’s, vrienden of familie.

Tonen
€ 21,50 per persoon
15 tot 100 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Tijdens de pubquiz ga je de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. De quiz die altijd gezellig is en bij iedereen in de smaak zal vallen! Een gezellige middag of avond waarbij je in teams de quizrondes speelt onder leiding van een echte quizmaster. En dat natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel!

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Een middag of avond gezellig quizzen... Iedereen bewapend met een Holland accessoire, kaas & worstjes op tafel en een lekker drankje erbij: maak het jezelf gemakkelijk voor de hilarische Ik hou van Holland quiz!

Tonen

Pubquiz - De Andere Kerstquiz

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 500,- per groep
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De Kerstquiz welke in 2020 ruim 500 keer is geboekt, staat garant voor een sfeervolle avond met hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor!
Onze presentator zorgt voor een echte kerst sfeer waarbij natuurlijk ook een terugblik op het jaar 2021 hoort. 

Tonen
€ 45,- per persoon
Vanaf 20 personen
Volendam
Korte omschrijving

Expeditie Volendam is gebaseerd op het populaire televisieprogramma, maar dan levensecht! Tijdens dit uitdagende spel blijven jullie niet aan tafel zitten maar jullie gaan de Volendammer dijk op om allerlei unieke proeven uit te voeren. De gemaakte teams gaan zoveel mogelijk punten bemachtigen tijdens 6 proeven, die allemaal in het teken staan van Volendam. De geheugenproef, taalproef, kennisproef en muziekproef zullen daarbij zeker niet ontbreken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01