tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop houtbranden in IJsselmuiden - Maak je eigen borrel of woonplank

Wat ga je doen?

Ga aan de slag met houtbranden ook wel pyrografie genoemd. Een workshop die voor jong (vanaf 9 jaar) en oud super leuk en makkelijk te doen is. En het resultaat? Dat is verbluffend mooi! De workshop houtbranden is een leuke, ontspannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, teamuitje of een familieuitje.

We beginnen de workshop houtbranden met het kiezen een afbeelding of quote. Deze gaan we handig overzetten op het door jouw gekozen houten artikel. Je kunt kiezen uit een woonplank, borrelplank, thermometer, houten schijf of voor kurk. Ben je niet goed in tekenen of schrijven? Geen zorgen, want wij leren hoe je de afbeelding of quote over kan zetten op het hout. Heeft iedereen zijn of haar afbeeldig overgezet, dan gaan de houtbranders aan. En gaan we aan de slag met het echte werk. 

De workshop houtbranden duurt ongeveer 2-2,5 uur. Tijdens de workshop zorgen wij voor een etagere met wat lekkers, koffie en thee.
Het mogelijk om een high tea bij de workshop houtbranden te boeken. De workshop vindt plaats in ons atelier in IJsselmuiden (gemeente Kampen).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 50 personen
2 tot 2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01