starhomeshareinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-place

Workshop houtbranden

Workshop Houtbranden - Leuk, creatief en heel gezellig

De mooiste en leukste teksten gebrand in hout met workshop houtbranden.

Letters in hout graveren

Met houtbranden, ook wel pyrografie genoemd, kun je mooie letters, afbeeldingen en teksten in hout graveren. Met een houtbrandapparaat dat gemakkelijk te hanteren is, is deze creatieve workshop hout branden leuk om te doen tijdens een uitje met vriendinnen, vrienden, collega’s of familie.

Handlettering op hout

Hout branden is eigenlijk handletteren met branden in hout. Zoek een mooi patroon of een toepasselijke quote uit in mooie belettering en brandt deze vervolgens op een mooie houten plank of bordje. Leuk voor een hapjesplank of een muur-of deurversiering.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Nieuw

Kerst special - Houten kerst hangers maken

Tijdens deze knusse en leuke workshop gaan we aan de slag met houten hangers voor in de kerstboom. Op deze hangers maak je je eigen persoonlijke tekst. Dit doen we doormiddel van pyrografie. Dit betekend dat we leuke afbeeldingen of teksten in het hout gaan branden.

Prijs
€ 26,00 per persoon
Aantal
6 tot 15 personen
Plaats
We beschikken over verschillende locaties in Gelderland. Het is ook mogelijk om de workshop bij jullie op locatie te geven.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Gezellig, creatief en stoer - Workshop houtbranden

Een gezellige creatieve activiteit, geschikt voor mannen en vrouwen, te boeken vanaf 1 persoon tot een groep van wel 50 personen? Je hebt het gevonden! Onze workshop houtbranden is echt voor iedereen geschikt.

Prijs
€ 25,00 per persoon
Aantal
1 tot 50 personen
Plaats
Bij ons op locatie in Sint-Oedenrode of vanaf 10 personen bij u op locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01