tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Vurige unieke teambuilding - workshop vuurspuwen, BBQ en vuurshow

Wat ga je doen?

Vurige interactieve verbroedering met een mix van vurige avonturen! Samen succesvol & veilig vuurspuwen, samen ontspannen bij het kampvuur. Samen koken op open vuur of samen bij de BBQ genieten van de geur van rook vermengd met eten. Afsluitend vurige verwondering en verbazing met een vuurshow.

Stel zelf je ideale vuuravontuur samen! Bespreek hoe je ideale dag eruit ziet. De instructeur vuurspuwer is ook een zeer ervaren party manager, gastheer met 20 jaar horeca werkervaring, evenement coördinator voor festivals tot 25.000 bezoekers en interactie acteur met vuurshows. De dag zal onvergetelijk worden met bij het kampvuur een karaoke party, samen zingen, genieten en verbroederen, heerlijke hapjes en drankjes met verbluffende vuur verbroedering in een workshop vuurspuwen, vuurlopen, vuur eten, vuur fotoshoot of andere unieke concepten.

Organiseren van de gehele activiteit kan betaalbaar uit handen worden genomen. Bij een grote groep kan een cateraar, cocktail shaker en muzikant erbij komen om samen te zingen bij het kampvuur. Locaties kunnen afgestemd worden op jullie budget van een lokale scouting tot een kasteel.

Wens je deze dag te combineren met trainingen: samenwerking, feedback tot VGM veiligheid bewustzijn VCA 6.0 van het jaar 2017. Een creatieve sessie voor bedrijfsoptimalisatie en winstoptimalisatie, als facilitator kan de instructeur met een track record in optimalisatie de dag ook inzetten met een frisse blik een imagineering proces op te starten aan het kampvuur. De Perzen geloven namelijk dat onder het genot van een drankje, als alle remmen los gaan de beste ideeën ontstaan. De instructeur heeft grote bedrijven geholpen waaronder multinationals in procesoptimalisatie.

Sluit de gehele dag met een vuurshow vol humor, interactief en unieke vuurstunts.

Veiligheid voor continuïteit staat voorop! Professionale instructeurs zijn in het bezit van RIE, BHV en EHBO diploma's.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 89,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
Vanaf 5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01