starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Spannende Jan Soldaat Rally

Wat ga je doen

De Jan Soldaat Rally is een actief uitje waarbij na een uitgebreide briefing de leger-overallen worden aangetrokken en de authentieke legervoertuigen worden betreden. Tijdens de rally is samenwerken uiterst belangrijk, het team dat met de meeste punten thuiskomt is de winnaar.

Het jaar 2020 staat in het teken van 75 jaar bevrijding. Wil je een actief en uitdagend evenement dat past bij dit thema? Dan is de Jan Soldaat Rally echt iets voor jou!

De rally

Wij hebben verschillende routes uitgezet door heel Nederland.

 • Rally door de Stelling van Amsterdam in Spaarnwoude*
 • This is Holland Rally in Amsterdam-Noord
 • Van Oranje Rally in Noordwijk
 • Escape to Victory op Texel
 • Tom's Story bij de Grebbelinie
 • Veluwe by Day or Night in Uddel/Garderen
 • Toertocht vanaf de Wagenische berg
 • Het peloton uit Medemblik
 • Escape the Bunker in Soest
 • Loonse en Drunense Duinen Rally in Helvoirt
 • Andere locatie mogelijk tegen een meerprijs

*Dit evenement kan in Spaarnwoude worden uitgebreid met meerdere activiteiten. Zo kan in overleg met jou een keuze gemaakt worden uit 4 à 5 verschillende opdrachten, zoals communicatie challenge en katapultbouwen. Ook kun je onder andere gaan paintballen, snowboarden of skiën, Archery tag spelen, kanovaren of gaan mountainbiken op een All Terrain Bicycle-parcours.

De voertuigen

De rally's worden gereden in legervoertuigen waarvan sommige al meer dan 65 jaar oud zijn. De voertuigen mogen door jullie bestuurd worden, voor de veiligheid is per voertuig een instructeur aanwezig.

De opdrachten

Met satelliet- en luchtverkenningsfoto’s moet het vijandelijke gebied doorgrondt worden en moet belangrijke informatie verzameld worden. Terwijl je de meest efficiënte route probeert te vinden, proberen de andere teams je daarin af te troeven door de opdrachten beter uit te voeren. Wie weet de meeste vragen correct te beantwoorden en wie weet de minste kilometers te maken?Wij zijn begonnen met een kleine verzameling legervoertuigen, maar beschikken nu over een heel wagenpark. Met deze voertuigen hebben wij actieve evenementen uitgezet, waar de Nederlandse geschiedenis in is verwerkt.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01