tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Spannende Jan Soldaat Rally

Omschrijving

De Jan Soldaat Rally is een actief uitje waarbij na een uitgebreide briefing de leger-overallen worden aangetrokken en de authentieke legervoertuigen worden betreden. Tijdens de rally is samenwerken uiterst belangrijk, het team dat met de meeste punten thuiskomt is de winnaar.

Het jaar 2020 staat in het teken van 75 jaar bevrijding. Wil je een actief en uitdagend evenement dat past bij dit thema? Dan is de Jan Soldaat Rally echt iets voor jou!

De rally

Wij hebben verschillende routes uitgezet door heel Nederland.

 • Rally door de Stelling van Amsterdam in Spaarnwoude*
 • This is Holland Rally in Amsterdam-Noord
 • Van Oranje Rally in Noordwijk
 • Escape to Victory op Texel
 • Tom's Story bij de Grebbelinie
 • Veluwe by Day or Night in Uddel/Garderen
 • Toertocht vanaf de Wagenische berg
 • Het peloton uit Medemblik
 • Escape the Bunker in Soest
 • Loonse en Drunense Duinen Rally in Helvoirt
 • Andere locatie mogelijk tegen een meerprijs

*Dit evenement kan in Spaarnwoude worden uitgebreid met meerdere activiteiten. Zo kan in overleg met jou een keuze gemaakt worden uit 4 à 5 verschillende opdrachten, zoals communicatie challenge en katapultbouwen. Ook kun je onder andere gaan paintballen, snowboarden of skiën, Archery tag spelen, kanovaren of gaan mountainbiken op een All Terrain Bicycle-parcours.

De voertuigen

De rally's worden gereden in legervoertuigen waarvan sommige al meer dan 65 jaar oud zijn. De voertuigen mogen door jullie bestuurd worden, voor de veiligheid is per voertuig een instructeur aanwezig.

De opdrachten

Met satelliet- en luchtverkenningsfoto’s moet het vijandelijke gebied doorgrondt worden en moet belangrijke informatie verzameld worden. Terwijl je de meest efficiënte route probeert te vinden, proberen de andere teams je daarin af te troeven door de opdrachten beter uit te voeren. Wie weet de meeste vragen correct te beantwoorden en wie weet de minste kilometers te maken?Wij zijn begonnen met een kleine verzameling legervoertuigen, maar beschikken nu over een heel wagenpark. Met deze voertuigen hebben wij actieve evenementen uitgezet, waar de Nederlandse geschiedenis in is verwerkt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 80,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 16 personen
4 uur
Buiten

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Mooi gebied

Het was heel leuk om dit te ervaren met collega’s. Na vier weken hebben wij het er nog steeds over op de werkvloer. Nooit geweten dat er zo’n mooi gebied tussen Haarlem en Amsterdam ligt.

Door: -
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?