starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online bierproeverij - Inclusief "live stream"

Wat ga je doen

Met de online Drinking Apart Together (DAT) bierproeverij verzorgen wij een echte bierbeleving bij jou thuis. Nu kun je toch met elkaar op afstand gaan genieten van speciale bieren. Onder begeleiding van een ervaren biersommelier wordt er op een privéstream een proeverij gehouden waarbij een vijftal bieren besproken zal worden.

Bij elk bier zal uitleg gegeven worden over de achtergrond en andere noemenswaardigheden, ook is het mogelijk vragen te stellen. Op deze manier is er een interactie tussen de proevers en de biersommelier mogelijk zodat er een beleving van een 'echte' proeverij zal ontstaan.

Wat zit er in de proeverij:

  • 5 flessen/blikken 0,33l met mooie speciaalbieren
  • Welkomsbrief met instructies, proefformulier en pen
  • A3 prints met brouwproces, periodiek systeem
  • Belevingspakket
  • Verrassingen die de beleving nog groter maken
  • Kundige online begeleiding van een biersommelier

Het bierproefpakket is voor 2 personen en de leerzame DAT-bierproeverij zal ongeveer 2 uur duren en is ook mogelijk in het Engels. Je kan de online bierproeverij uiteraard ook alleen doen. Voordeel: je hoeft de heerlijke bieren dan niet te delen. Organiseer nu thuis je eigen bierproeverij en wie weet ontdek jij een nieuwe favoriet, leuk met vrienden, familie of in plaats van de vrijdagmiddagborrel met je collega's!

Extra opties:

Maak de bierproeverij af met een:

  • Bierquiz
  • Bier kaas
  • Bier Chocola
  • Bier Spijs

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01