tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer drankworkshops
Bierproeverij

Proeven of zelf brouwen, alles hier draait om bier

Proef de heerlijkste smaakvolle biertjes uit de streek of maak er zelf een!

Benieuwd hoe een biertje gebrouwen wordt, wat de ingrediënten zijn en hoe het bottelen in zijn werk gaat? Al met al een fascinerend proces om eens van dichtbij te bekijken. Daarna drink je je biertje met nog meer smaak. Zeker als je de diverse varianten uitgebreid mag proeven.

Lees verder

Bezoek met je gezelschap vrienden, vriendinnen of collega’s een van de vele bierbrouwerijen in Nederland of beproef je geluk in een biermuseum. Natuurlijk is een bierproeverij ook te organiseren op een andere locatie dan een brouwerij. Een mooie afsluiting van een actief dagje of in plaats van een standaard borrel.

Als je zelf bier wilt brouwen kun je ook deelnemen aan een workshop bierbrouwen. Tijdens deze cursus brengt een professionele brouwer jou alle fijne kneepjes van het vak bij. Het hele proces van het bierbrouwen wordt inzichtelijk gemaakt en het resultaat proef je na afloop.

Weergave:
9 bierproeverijen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01