tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Niets Is Wat Het Lijkt- Escape game op locatie

Wat ga je doen?

Zoek je naar een uitdagende game op locatie? Stap binnen in de wereld van 'Niets Is Wat Het Lijkt'!
Beeld je een mix in van een escape room en de mol, maar dan met een frisse twist die je nog nooit eerder hebt ervaren. Een geweldige game speciaal voor grote groepen, vol jokers, een geldpot en gave uitdagingen van alle soorten kennisgebieden. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en teambuilding events. Dit is hét ultieme uitje van Noord-Holland.

Het spel

In 'Niets Is Wat Het Lijkt' strijden de teams tegen elkaar om zo veel mogelijk geld in de pot te scoren. Voltooi met jouw team zoveel mogelijk puzzels, escape room-raadsels en opdrachten! Elk correct antwoord vult de pot, maar pas op - fouten maken kost geld. Houd de jokers ondertussen goed in de gaten! Verdient jouw team het meeste geld en claimen jullie de eeuwige roem?

Tijdens dit spel word je uitgedaagd om je algemene kennis, talenten en teamvaardigheden volledig in te zetten. Met uiteraard een dosis humor voor een onvergetelijk avontuur! De perfecte teambuilding activiteit, en ook fantastisch in te zetten als onderdeel van een groepsuitje of bedrijfsfeest.

Hoe werkt het?

Niets Is Wat Het Lijkt! is voor groepen van 30 – 200 personen. De deelnemers vormen teams van 4 tot 5 spelers. De teams gaan zelf op ontdekkingstocht met als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Via de interactieve 'Niets is wat het Lijkt' app,  kiest ieder team hun eigen strategie! Kies je voor fun of kies je tactisch? Kies je een moeilijke opdracht dan levert het meer geld op, heb je het fout dan verlies je ook meer! Durft jouw team een risicootje te nemen of zit je liever het andere team dwars? Wie zet zijn joker in en welk team weet de mysterieuze groene box te openen? Het team dat het meeste geld bij elkaar speelt, is de winnaar van Niets Is Wat Het Lijkt!

Dit geweldige groepsspel blijft tot het einde spannend!!

Locatie

Dit groepsspel kan op iedere gewenste locatie in Noord-Holland gespeeld worden. Qua locatie kun je denken aan een oude kerk, een fort, voormalig fabrieksgebouw of industrieel pand! Een locatie met trappen en gangen en hier en daar een kleinere ruimte maakt de beleving helemaal compleet. Een prachtige horecazaak werkt ook heel goed. Of het nu jullie eigen locatie is of een locatie die we met elkaar uitzoeken. We komen naar jullie toe!

Maak je uitje compleet met een lunch of diner. We werken samen met verschillende restaurants in Alkmaar, Hoorn, Schagen, Den Helder, Heerhugowaard, Enkhuizen en Medemblik.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 34,50 per persoon (incl. BTW)
30 tot 200 personen
2 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01