tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Klim als team naar de top

Wat ga je doen?

Beleef de sport van klimmen van dichtbij met ons 'Op naar de Top'-pakket. Een uitdagende, spannende en vooral leuke activiteit die de onderlinge teamgeest zeker dichterbij brengt.

Is klimmen een solitaire sport? Niets is minder waar. Ons 'Op naar de Top'-pakket is een actieve, sportieve en ultieme teambuilding-ervaring bij uitstek!

Of je nu een ervaren klimmer bent of voor de eerste keer met klimmen in aanraking komt, onze professionele instructeurs helpen jou en je team om persoonlijke prestaties te leveren en mogelijk te verbeteren. Onze instructeurs houden rekening met ieders wensen en mogelijkheden.

Onze klimhal in Leeuwarden is uniek en met zijn 20 meter hoge muren hoger dan veel andere klimcentra in Nederland. Je kunt klimmen, boulderen en Clip 'n Climb proberen. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de routes en de grepen, die regelmatig worden vernieuwd. Er zijn uitdagingen te vinden voor zowel gevorderde als beginnende klimmers, en ook voor kinderen. Naast de klimmuren binnen, vind je buiten een kunstmatige rotsmuur die niet te onderscheiden is van een echte, waar je gepassioneerd kunt klimmen in de zon. Met zijn muuroppervlakte van 700m2, verdeeld over twee verdiepingen, is onze boulderhal de grootste van Friesland. Genôch om te ûntdekken!

Na deze inspanning verdien je zeker ontspanning. Deel ervaringen onder het genot van een drankje of meer * in ons gezellige berghutcafé.

'Op naar de Top' is een bijzondere ervaring die samenwerking stimuleert. Je hebt elkaar nodig om de top te bereiken, daarom is het uitermate geschikt als bedrijfs- of teamuitje. Ons 'Op naar de Top'-pakket is beschikbaar op al onze locaties. Deze zijn te vinden in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen, Nieuwegein en Leeuwarden. Heb je meer zin in boulderen? Dat kan op onze locaties in Dordrecht, Leeuwarden en RijnBoulder (Arnhem).

Klimmen is niet alleen voor ervaren klimmers. Klimmen is voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of niveau. Het draagt bij aan zowel fysiek als mentaal zelfvertrouwen, maar bovenal is het ontzettend leuk om te doen!

Of je nu op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje of teamuitje, een nieuwe manier om elkaar te ontmoeten, een binnen- of buitenactiviteit, een verjaardagsfeestje of een nieuwe sportieve uitdaging voor jezelf; wij denken met je mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Vanaf 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01