tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer sportclinics
Klimmen

Ga het klim avontuur aan en bereik op een veilige, maar uitdagende manier, de top

Wil je graag de uitdaging aangaan en je grenzen verleggen? Dan is klimmen dé activiteit voor jou! Ons ruime aanbod aan klimmogelijkheden biedt voor ieder wat wils, van indoor klimmen tot boomklimmen en abseilen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde klimmer, bij ons vind je altijd een uitdaging op maat. Laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden.

Wat maakt klimmen leuk en uitdagend?

Klimmen is een unieke en uitdagende activiteit waarbij je jezelf mentaal en fysiek kunt uitdagen. Je kunt jouw grenzen verleggen en overwinnen door de hoogte te trotseren of jezelf te concentreren op het vinden van de juiste grip. Het is ook een geweldige manier om te genieten van de buitenlucht en de natuur te verkennen terwijl je tegelijkertijd een geweldige workout krijgt.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Onze klimactiviteiten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdaging, van beginners tot gevorderden. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke dag met vrienden of familie, of een leuke teambuildingactiviteit voor jouw bedrijf, wij hebben voor elke doelgroep de juiste klimactiviteit.

5 veel gestelde vragen over klimmen:

 1. Moet ik fit zijn om te klimmen?
  Een basisconditie is handig, maar je hoeft geen topatleet te zijn om te klimmen. Er zijn verschillende niveaus en soorten klimmen, van beginnersniveau tot gevorderde routes.
 2. Kan ik klimmen als ik hoogtevrees heb?
  Hoogtevrees kan een uitdaging zijn, maar veel mensen met hoogtevrees kunnen toch klimmen. Het is belangrijk om je grenzen te kennen en te communiceren met je instructeur.
 3. Kan ik klimmen als ik zwanger ben?
  Het wordt afgeraden om te klimmen tijdens de zwangerschap vanwege het risico op vallen en letsel.
 4. Wat moet ik dragen tijdens het klimmen?
  Draag comfortabele kleding die bewegingsvrijheid biedt en geen belemmering vormt tijdens het klimmen.
 5. Kan ik klimmen als het regent?
  Dit hangt af van de locatie en het type klimmen. Sommige klimlocaties hebben indoorfaciliteiten, terwijl andere buiten zijn en afhankelijk zijn van het weer.

  Zie ook "Alles wat je wilt weten over Klimmen" voor meer vragen en antwoorden.

Klimmen is een spannende en uitdagende activiteit voor iedereen die graag zijn of haar grenzen wil verleggen. Of je nu voor de eerste keer gaat klimmen of al ervaring hebt, er is voor iedereen wel een geschikte optie. Met ons ruime aanbod aan klimactiviteiten zoals indoor klimmen, outdoor klimmen, boomklimmen, boulderen en abseilen, zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Dus kom samen met je vrienden, familie of collega's en ontdek deze geweldige activiteit en maak je klaar om te genieten van een avontuurlijke dag vol plezier en uitdaging!

Weergave:
16 klimmen
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam, Dordrecht, Nieuwegein, Arnhem, Heerenveen, Leeuwarden
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam, Dordrecht, Nieuwegein, Arnhem, Heerenveen, Leeuwarden
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Arnhem
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Leeuwarden
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
1 tot 9 personen
Arnhem
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01