tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Klimmen

Ga de uitdaging aan en bereik op een veilige, maar uitdagende manier, de top

Met concentratie, kracht en techniek omhoog klimmen

Bij klimmen komt het niet in de laatste plaats aan op kracht. Maar een perfecte balans en techniek zijn minstens zo belangrijk. Van te voren krijg je door een instructeur uitgelegd waar je allemaal op moet letten, zodat je op een veilige manier optimaal kan profiteren van deze bijzondere sport. Vragen over klimmen? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen!

Lees verder

Bij het outdoor klimmen is er vaak een combinatie met abseilen en tokkelen, soms vanaf spectaculaire plaatsen met een loodrechte toren of met een hoogteparcours waar je soms wel tot 25 meter hoog boven de grond bezig bent. Met indoor klimmen heb veelal te maken hebt met een boulderwand. Die zijn er in vele soorten en maten.

Klimmen is erg populair en is een uitdagende activiteit voor een vrijgezellenfeest of als teamuitje. Er bestaan ook hele leuke programma’s waar je naast het klimmen bijvoorbeeld kan sleeën, skiën of trampoline springen. Zowel voor volwassenen als kinderen zonder hoogtevrees een spectaculaire activiteit.

Weergave:
21 klimmen
Collega's die aan het boomklimmen zijn Tonen
Vanaf € 750,- per groep
6 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01