starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Het Virtual Reality dinerspel - Op elke locatie mogelijk!

Wat ga je doen

Virtual Reality... Iedereen heeft er inmiddels wel eens van gehoord. Maar heb je het ook al eens beleefd? Samen met collega's? Wij bieden je een avond waarin je met collega's geniet van een heerlijk diner, terwijl je in de virtuele wereld de strijd aangaat op de top van de mount everest, in een filmstudio en in een racende bobslee... Zet de bril op en maak je borst maar nat!

We nemen je mee op een virtuele reis tussen de gangen van het diner. Iedereen krijgt tegelijkertijd een bril en zodra je in de virtuele wereld beland, zie je je collega’s ook in VR. Nu komt het aan op samenwerking, coördinatie en communicatie in VR. Het is teambuilding van het hoogste virtuele niveau. Ben je op zoek naar iets dat niet te vergelijken is met andere uitjes? Iets waar je met jouw collega's nog lang over napraat? Dan rijken wij je de VR bril alvast aan.

Uiteraard vinden we het belangrijk dat je ook nog een beetje kan genieten van het diner zonder nog het gevoel te hebben dat je nog in de bobslee zit. Daarom nemen we tijdens de gangen de brillen weer even in, zodat je onder het genot van een heerlijk diner kunt bijpraten met jouw collega's. Zo vullen we de avond met een afwisseling aan heerlijke gerechten en VRspellen. Aan het einde van de avond wordt duidelijk welk team het beste samenwerkt in Virtual Reality.

We sluiten dan ook af met een futuristische prijs voor het winnende team.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01