tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop servies beschilderen - Wij komen op locatie in Noord-Nederland

Wat ga je doen?

Hoe leuk is dit... wanneer je 's ochtends je beschuitje eet van je eigen beschilderde bord? 

Ga samen met je vriendinnen, zussen collega's creatief aan de slag met servies. Standaard maken we tijdens de workshop servies beschilderen een groot bord voor borrelhapjes, maar in overleg zijn er ook andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een theepot versieren.

Tijdens de workshop servies schilderen, werken we met servies van wit porselein. Dit is servies wat al geglazuurd is. We starten met het uitzoeken van een afbeelding of quotes. Deze zetten we vakkundig over op het servies.  Heb je vooraf al een idee wat je erop wilt hebben, dan kun je dat meenemen naar de workshop. We gaan aan de slag met porselein verf. 

Voor een babyshower kun je ook de workshop servies schilderen doen. Dan maken we voor de aanstaande moeder het kraamservies. De aanstaande moeder maakt het bord waar de beschuiten op komen te liggen. De andere genodigden maken een gebaksbordje. 

De workshop servies beschilderen is absoluut niet moeilijk en kan al vanaf 6 jaar. Daarom is het een zeer geschikte workshop voor een familieuitje of een uitje waar niet iedereen even creatief is. De workshop servies schilderen duurt ongeveer 2-2,5 uur en wij komen graag bij jullie op locatie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01