tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop schilderen

Boek een unieke schilderworkshop in één van onze ateliers

Een kloddertje hier een kloddertje daar, schilderen gaat lukken met deze leuke creatieve workshops

Wat je met een workshop schilderen met een kwast, spuitbus, schildersezel of verschillende soorten verf kan uitrichten is onvoorstelbaar. Schilderen is een leuke activiteit als gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje, terwijl het ook erg leuk is als een workshop voor een vrijgezellenfeest en als teamuitje voor de nodige teambuilding. Hoe dan ook, het aanbod is zeer gevarieerd en uiterst geschikt voor iedereen die de kunst een warm hart toedraagt.

Kies voor traditioneel schilderen, naaktmodel schilderen, dikke dames schilderen, schilderen als Herman Brood of à la Bob Ross®, graffiti of action painting. Wil je niet op doek schilderen kies dan voor een workshop servies schilderen of servies stippen.

Met zoveel mogelijkheden gaat het zeker lukken om een leuke workshop schilderen te vinden waarbij de inspiratie en creativiteit rijkelijk zal stromen en hete en gezellige ochtend of middag wordt.

Filter 118 workshops schilderen
Weergave:

Er zijn 118 workshops schilderen gevonden

Tonen
€ 30,- per persoon
10 tot 24 personen
Oirschot
Korte omschrijving

Een gezellig én creatieve activiteit voor jong en oud. Met instructie voor de makkelijke plantenhanger of juist een moeilijkere variant plantenhanger is mogelijk. Je heb keuze uit veel soorten en kleuren speciaal touw en houten kralen. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Je hoeft er alleen nog een plantje in te doen, hoe gezellig is dat.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een beetje van een bekende kunstenaar en een heleboel van je zelf, dat is de insteek van deze creatieve schilderworkshop waarbij je een bekend schilderij in eigen stijl gaat schilderen. Leuk om te doen met vriendinnen, vrienden of collega’s.

Tonen
€ 34,95 per persoon
8 tot 24 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Welkom Picasso! In deze workshop mogen jullie los met verf. Werk samen aan een groot schilderij voor in de hal. De voorpret begint al met een eventueel zelfgekozen ontwerp die jullie vooraf kunnen inbrengen.

Tonen
€ 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

In deze vrolijke en uitbundige Stadsgezichten workshop gaan jullie in de stijl van Herman Brood werken, namelijk met felle kleuren en dikke lijnen de Nederlandse skylines schilderen.

Tonen
€ 49,75 per persoon
2 tot 48 personen
Delft
Korte omschrijving

Zijn jullie op zoek naar een uniek uitje? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Bij binnenkomst staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar, uiteraard geserveerd op Delfts Blauw servies.

Tonen
€ 42,50 per persoon
6 tot 12 personen
Barendrecht
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop die je kunt volgen met een gezellige groep vriendinnen? Of misschien wel met collega’s of familieleden? Kom dan eens acryl gieten in Barendrecht! Acryl gieten is magisch om te doen en je gaat altijd naar huis met een prachtig kunstwerk dat je zelf gemaakt hebt.

Tonen
€ 69,- per persoon
1 tot 30 persoon
Hilversum, Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze workshop ga je aan de slag met een boeddha van 55 cm groot. De boeddha is al voor je uit hout gefreesd, zodat je meteen aan de slag kan met het decoreren van jouw boeddha. Met veel kleuren of juist heel rustig en subtiel, deze vorm leent zich goed voor allerlei stijlen.

Tonen
€ 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ben je creatief en hou je van dieren? Dan spreekt deze workshop je waarschijnlijk heel erg aan.

Tonen

Beestachtig schilderen in Bunschoten - Beschilder je eigen (kunststof) dier

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 6 beoordelingen
€ 25,- tot € 37,50 per persoon
4 tot 750 personen
Bunschoten Spakenburg
Korte omschrijving

Je energiek en creatief uitleven door kunststof dieren te beschilderen? Wij bieden diverse mogelijkheden voor een kleurrijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of creatief evenement. Ook geschikt voor teambuilding of familiefeest. Een uitje bij uitstek!

Tonen

Creatieve schilderworkshops voor kleine groepen

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 9 beoordelingen
Vanaf € 35,- per persoon
1 tot 4 persoon
Hilversum
Korte omschrijving

Laat bij het schilderen je hart spreken en volg je intuïtie bij de workshop intuïtief schilderen. Diep van binnen weet je meestal heel goed wat je mooi vindt en welke kleuren, welke vormen en welke materialen je daarbij wilt gebruiken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01