starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Vrouwen vrijgezellenfeest in Praag

Wat ga je doen

Maak van jullie vrouwen vrijgezellenfeest een onvergetelijk weekend! Een vrijgezellenfeest in Praag is uniek, leuk en betaalbaar. De aanstaande bruid zal dit weekend nooit meer vergeten. Een ware garantie voor een weekend vol mooie herinneringen.

Praag heeft enorm veel te bieden voor vrouwen en is daarom de ideale stad om jullie vrijgezellenfeest te vieren. TsjechieXperience biedt een alles-in-één pakket aan voor vrouwen. Zo kan je bij TsjechieXperience de vluchten, accommodatie en natuurlijk de leukste activiteiten heel gemakkelijk boeken in slechts één handeling.

Er worden kamers geboekt in een uitstekend 3-sterren hotel in het centrum van Praag en daarnaast de gekste en leukste activiteiten. Heerlijke Tsjechische wijnen drinken of geniet van een mannelijke stripshow terwijl jullie in stijl worden rondgereden in een Hummer of Lincoln limousine? Je kan het zo gek niet maken of TsjechieXperience kan het voor jullie dames organiseren!

Vrijgezellenfeest arrangement in Praag voor vrouwen:

  • Hotel: verblijf in een prima 3-sterren hotel in het centrum van Praag
  • Activiteiten: willen jullie vrouwen graag feestelijke, sportieve of juist meer culturele activiteiten? Je kunt de verschillende activiteiten combineren tot één fantastisch en onvergetelijk weekend. Wissel bijvoorbeeld een NightXperience tour af met een heerlijk ontspannende massage. Kom weer even tot rust en ga in de avond weer met de voetjes van de vloer! Een vrouwen vrijgezellenfeest in de betoverende stad Praag is de perfecte combinatie.
  • Vluchten: TsjechieXperience levert de service om de vluchten in te laten inboeken bij jullie reis. De prijzen van de vluchten worden los aangeboden en zijn geheel afhankelijk van de periode waarin jullie willen gaan. Probeer vliegtickets voor jullie vrijgezellenfeest zo vroeg mogelijk te boeken, zodat deze nog relatief goedkoop zijn. Tip: probeer feestdagen vooral te vermijden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01